Datum:
22 september

Tid:
17.00-19.45

Plats:
Villa Godthem
Rosendalsvägen 9

Pris:
Kostandsfritt

Öka intäkterna genom datadriven B2B-försäljning

Industrin genomgår en radikal förändring i samband med digitaliseringen av både kundrelationer och produkter. Och produkterna förändras, de blir uppkopplade, smarta och inbäddade i större system. Distributionskanaler och partnerskap utformas på nya sätt och tillverkare har allt större direkt interaktion med slutkund. Kort sagt stöps hela marknader och företag om i grunden.

Välkommen till ett Wednesday Executive Round Table där vi diskuterar hur du kan säkerställa att din säljstyrka förblir framgångsrik i tider av snabba förändringar och hur du hanterar kundrelationen i marknads-, sälj-, och eftermarknadsfunktionerna för maximalt värde genom hela kundlivscykeln. Kvällen kommer att ge dig nya insikter, idéer och möjlighet att utöka ditt personliga nätverk med personer på motsvarande positioner hos andra företag.

Vänligen observera att eventet endast vänder sig till dig som arbetar som marknadschef, säljchef eller CRM-ansvarig inom B2B på ett medelstort till stort företag.  

 
Program

17.00 | Välkommen & drink

17.30 | Moderator presenterar kvällens program

Mats Gustafsson, grundare & VD, Wednesday Relations

17.40 | Öka intäkterna genom datadriven B2B-försäljning

  • Kundinsikt: nya datakällor med information om inköp och användning måste ingå i analysen för att ge en komplett bild av kunder och produkter och relationen dem emellan - för att optimera det totala kundvärdet.
  • Kundinteraktion: det krävs en helhetsvy över kunden som är gemensam för alla de funktioner som har kundkontakt i syfte att motsvara kundens förväntningar vad gäller proaktiv och skräddarsydd kommunikation och service.
  • Kundinnovation: data blir en strategisk tillgång för nya produkter, tjänster (product-as-a-service) och affärsmodeller för att vara relevant, konkurrenskraftig och lönsam i en digital värld

Claes Huber, Head of Sales and Channel, Informatica

18.10 | Middag & gemensam diskussion

19:45 | Summering & avslut

 

Mats Gustafsson

GRUNDARE & VD, WEDNESDAY RELATIONS

Mats är VD och grundare av Wednesday Relations - Event och kunskap inom Marknad, Sälj och Digitala affärer. Mats är en mycket omtyckt och erfaren moderator och har över 20 års erfarenhet av marknadsföring, försäljning och kundutveckling både som konsult och i linjebefattningar. Han har även gedigen erfarenhet av att arrangera konferenser och seminarier.

Claes Huber

HEAD OF SALES & CHANNEL, INFORMATICA

Claes är sälj- och partnerchef på Informatica. Han har under sina många år inom B2B-försäljning, både direkt och via partners, byggt upp en omfattande erfarenhet av såväl utmaningar som framgångsfaktorer. På Informatica arbetar han dagligen med att hjälpa företag framåt i sin digitalisering och strategiska användning av data för kundupplevelse, analys och innovation.

Executive Partner

Informatica är ett globalt IT-företag som hjälper verksamheter att använda data som en strategisk tillgång och konkurrensfaktor. Med våra lösningar för datahantering får företag ren, säker och tillgänglig data för bättre beslutsfattande och kundupplevelser.

"Jag gillade verkligen formatet för eventet. Genererade bra diskussioner och ett par bra key insights." Kajsa Arvidsson, Head of Strategic and Tactical Marketing, Ericsson

Intresseanmälan

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics