Utbildningar online på distans

För att ge så många som möjligt av våra medlemmar möjlighet att delta på våra utbildningar erbjuder vi möjligheten att följa utbildningsdagen online på distans. Det finns biljetter på respektive utbildningstillfälle som heter "Deltagande online".

Så här fungerar utbildning online på distans:

Utrustning:
För att kunna dela på distans behöver du vara någonstans där du kan sitta ostört, där du har bra internetuppkoppling och ett headset.

Installation:
Du behöver inte förbereda något på egen hand för att kunna vara med på utbildningen. Du kommer få information och inbjudan till utbildningen i god tid.

Frågor under utbildningsdagen:
Det kommer finnas möjlighet att under hela dagen ställa frågor till lärarna. I programmet finns en chatt som är öppen under hela utbildningsdagen där du kan ställa dina frågor till läraren. Vi vill att du som deltar på distans enkelt ska kunna vara aktiv och delaktig i diskussioner och frågeställningar under utbildningsdagen.

Utbildningsmaterial:
Du kommer få det material du behöver för att kunna delta på utbildningen utskickat av Wednesday Relations.

Biljetter:
Du kan välja att antingen köpa en ordinarie fysisk biljett eller en online-biljett. Om du har köpt en fysisk biljett kan du bestämma dig fram till dagen innan om du vill delta på plats eller väljer att delta online. Köper du en online-biljett är det deltagande på distans som gäller. Önskar du byta biljett kan du höra av dig till Wednesday Relations.

Har du några frågor kring detta får du gärna höra av dig till Klara på klara.sernemyr@wednesdayrelations.org, eller 073-320 70 99.

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics