Wednesday Webinar

Åhléns resa mot ett datadrivet arbetssätt

Åhléns resa mot ett datadrivet arbetssätt

Datum

10nov

Tid

12.00-12.50

Plats

Online

Pris

Kostnadsfritt

Åhléns resa mot ett datadrivet arbetssätt

Världen förändras och digitaliseringstakten hos konsumenter och företag har nått ett hypertempo, inte minst på grund av coronakrisen. Kraven ökar på att du ska kunna förstå och agera på dina kunders behov. Du behöver i allt snabbare takt möta kunderna genom relevant kommunikation, till rätt person i rätt tid.

Vill du veta hur Marketing Automation kan bli din bästa kompis och vad som kan vara bra att tänka på om ni ska investera i en MA-lösning eller utveckla den lösning ni redan har på plats? Då ska du boka in dig på detta webinar! Du får då veta mer om vilka möjligheter och utmaningar som står för dörren samt hur Åhléns har arbetat tillsammans med DAD Direct kring sin digitaliseringsresa för att uppnå ett effektivt ekosystem.

Program

12.00-12.05  | Introduktion
Mats Gustafsson @ Wednesday Relations

12.05 | Marketing Automation din bästa vän

  • Vilka möjligheter (och utmaningar) skapar Marketing Automation för din organisation?
  • Vad ska du tänka på när du vill maximera din MA-lösning?

Peter Rogosic @ DAD Direct

12.20-12.45 | Åhléns resa mot datadrivet arbetssätt

  • De viktigaste lärdomarna från Åhléns digitala transformationsarbete för att öka personalisering och lojalitet

Camilla Nordsvärd, Sarah Madani & Karolina Lind @ Åhléns

12.45-12.50 | Frågor & avslut

Målgrupp

Webinariet riktar sig till dig som arbetar i en linjebefattning inom marknadsföring, CRM, kundupplevelse eller affärsutveckling. Seminariet är inte öppet för konkurrenter till vår partner DAD Direct.

Talare

Peter Rogosic

Marketing Automation, Nordiska B2C @ DAD Direct

Med + 30 års erfarenhet startade Peter att arbeta med DM tjänster till större retail, postorder och bilföretag i Sverige och Norden. Peter medverkade i uppstarten av DAD Direct 1994 som partner och KAM i bolaget. Under de senaste 10 åren har Peter arbetat med DAD tjänster inom Marketing Automation lösningar för Nordiska B2C kunder och att hjälpa dem med implementation, utveckling och support i olika plattformar för att maximera kundupplevelser till konsument. Peter har nyligen även genomgått Wednesday Relations certifieringsprogram som CRM & Loyalty manager.

Camilla Nordsvärd

Kanalansvarig för CRM-kanalen @ Åhléns

Camilla har jobbat som Kanalansvarig för CRM-kanalen på Åhléns sedan januari i år. I sin roll ansvarar hon för försäljningen via CRM kanalen. Hon har en bakgrund inom digital marknadsföring, e-handel och CRM där hon har jobbat inom olika branscher som telecom, media och resebranschen. Camilla brinner för CRM och älskar att jobba datadrivet med kunden i fokus.

Sarah Madani

Kampanjansvarig inom CRM @ Åhléns

Sarah har arbetat som Kampanjsansvarig inom CRM på Åhléns sedan ett år tillbaka. Hon har en bakgrund inom CRM och digital marknadsföring där hon tidigare jobbat för renodlade e-handlare inom detaljhandeln. Idag ansvarar Sarah över det operativa CRM-arbetet i kanalerna Email, SMS samt DR genom segmentering, personalisering, A/B-testning, marketing automation för att bygga mer långsiktiga och lönsamma kundrelationer. Sarah älskar att jobba datadrivet och med fokus på att optimera kunddialogen med medlemmarna.

Karolina Lind

Data Scientist och Digital Translator @ Åhléns

Karolina har arbetat som Data Scientist och Digital Translator på Åhléns i drygt 2 år. Hon älskar retailbranschen eftersom den är så konkret och att det de gör ligger väldigt nära kunden. De kan utveckla en ny modell som en vecka senare syns i både mailkommunikation och ute i varuhus runt om i landet, vilken Karolina tycker är en superhäftig känsla. Innan Karolina kom till Åhléns var hon bland annat managementkonsult inom bank-och försäkringsbranschen.

Mats Gustafsson

VD OCH GRUNDARE @ WEDNESDAY RELATIONS

Mats grundade Wednesday Relations 2002 och har gedigen erfarenhet av marknadsföring, försäljning, digitala affärer och CRM. Mats har arbetat i ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning både i Sverige och internationellt. Tillsammans med Wednesday Relations har Mats utvecklat en stor mängd konferenser och seminarier inom ovan ämnen och är även en populär och erfaren moderator.

Webinar partner

DAD Direct är specialister på direktmarknadsföring, CRM och marketing automation-verktyg. Hos oss får du hjälp med att utveckla och förenkla din marknadskommunikation och leverera riktigt bra kundupplevelser. Under snart 20 år har vi hjälpt några av Sveriges största varumärken. Låt oss hjälpa dig med!

Real Time Web Analytics