Wednesday Breakfast

7 områden digitala ledare måste lösa 2023

7 områden digitala ledare måste lösa 2023

Datum

6dec

Tid

08.10-09.00 Julfrukost serveras från 07.30

Plats

Berns Salonger
Berzelii Park

Pris

Kostnadsfritt

7 områden digitala ledare måste lösa 2023

Kraven på digitala ledare har aldrig varit högre. Världsekonomin är osäker, en hög inflation är redan ett faktum och de flesta företag rustar sig för en lågkonjunktur.

Det digitala landskapet förändras också ständigt. Man måste vara flexibel och kunna anpassa och utveckla sin strategi, och samtidigt både lyckas skapa och leverera ett innehåll som ger en kommersiell upplevelse som särskiljer sig från konkurrenternas.

På samma sätt förväntas digitala team leverera mer - men med mindre resurser. Många gånger med ett team helt eller delvis på distans. Det gör att man måste veta hur man kan maximera resultaten av det man gör.

Anmäl dig till vår Julfrukost och lär dig mer om:

  • 4 områden som en digital ledare måste vara riktigt vass på för att kunna hantera nya förväntningar och kanaler
  • 3 fokusområden som är kritiska för att ett hybrid-team ska kunna skapa maximalt värde och tillväxt
  • Praktiska tips från starka varumärken som Nike, GE Healthcare, Electrolux och Netflix.

Program 6 december

7.30 | Julfrukost i Spegelbaren - Vi dukar upp en härlig julfrukost med gröt och annat gott.. Missa inte vår mini-julmarknad med ett antal UF företag som erbjuder den perfekta present till nära och kära. Om inte detta var nog så skänker vi även 100 SEK per deltagare som är på plats till nödställda barn i Ukraina via UNICEF.

8.10 | Introduktion
Mats Gustafsson, VD och grundare | Wednesday Relations

8.15 | 7 områden digitala ledare måste lösa 2023
Mårten Bokedal, Director Product strategy | Optimizely

8.55 - 9.00 | Frågor och summering

9.00 - 9.30 | Julmarknad med UF företag och mingel

Målgrupp

Seminariet vänder sig till dig som arbetar inom marknadsföring, CRM, CX, digital transformation mm.

Platserna är begränsade så boka genast din plats i menyn till vänster.

Talare

Mårten Bokedal

Director Product strategy @ Optimizely

Senaste tio åren har Mårten fokuserat på tekniska plattformar som hjälper företag att skapa bättre, digitala kundupplevelser. Som Product Strategy Director på Optimizely delar han sin tid med att utveckla nya produkter och tjänster med att föreläsa och hålla i workshops inom digital marknadsföring.

Mats Gustafsson

VD & GRUNDARE, WEDNESDAY RELATIONS

Mats founded Wednesday Relations 2002 and have extended experience in marketing, sales, digital business and CRM. Mats has worked in line-positions within marketing and sales in Sweden and worldwide. Together with Wednesday Relations, Mats has created a lot of conferences and seminars, and is also a very popular and well-experienced moderator.

Julfrukostpartner

Optimizelys vision är att hjälpa våra kunder maximera sin digitala potential. Med vår ledande plattform för digitala upplevelser (DXP), skapar vi rätt förutsättningar för en optimerad kundresa över flera kanaler. Med moderna verktyg för innehållshantering, e-handel, personalisering och experimentering hjälper vi över 9000 varumärken som Electrolux, Toyota, 1177 Vårdguiden, LYKO, KLM och Santander skapa individuellt kundanpassade upplevelser som leder till ökade intäkter och minskade operationella kostnader.

Läs mer om Optimizely på vår hemsida.

Lägg till i kalender
Real Time Web Analytics