Wednesday Breakfast

Att mäta kundupplevelsen – Var man börjar och hur man växer

Att mäta kundupplevelsen – Var man börjar och hur man växer

Datum

26sep

Tid

08:00 - 08:50 Frukost & registrering från 07:30

Plats

Elite Hotel Marina Tower
Saltsjöqvarns kaj 25, 131 71 Nacka

Pris

Kostnadsfritt

Att mäta kundupplevelsen – Var man börjar och hur man växer

Är du nyfiken på hur du kan ta din organisations kundupplevelsemätning till nästa nivå? Och hur väl lyckas ni med att göra kundens röst hörd inom organisationen?

Att mäta och förmedla kundupplevelsen på ett relevant och agerbart sätt är ofta utmanande, och det är lätt att arbetet stannar vid en rad KPI:er som inte visar vägen framåt.

Oavsett om din organisation precis har börjat mäta kundupplevelsen, eller om ni strävar efter att ta nästa kliv, ger Nepas CX-experter under detta frukostseminarium värdefulla råd och inspiration kring hur ni gör ert CX-program mer framgångsrikt.

Program

07.30-08.00 Registrering och frukost

08.00-08.05 Introduktion Wednesday Relations

08.05-08.45 Att mäta kundupplevelsen – Var man börjar och hur man växer

  • Att mäta kundupplevelse – olika mognadsgrader
  • Hur man skapar en kundupplevelsemätning som driver förändring
  • Kundupplevelse och varumärke – vikten av att skapa harmoni

08.45-08.50 Frågor och avslut

Psst.. missa inte Customer Loyalty Conference som börjar direkt efter frukostseminariet!

Målgrupp

Seminariet riktar sig till dig som är som arbetar i en linjebefattning inom marknadsföring, CRM, kundupplevelse eller affärsutveckling. Seminariet är tyvärr inte öppet för konkurrenter till vår partner Nepa.

Talare

Fredrik Östgren

VD @ Nepa

Fredrik är VD för Nepa och är en pionjär inom online market research and analytics. Han har lång och bred erfarenhet inom uppföljning och strategiskt arbete med varumärke och kundupplevelse. Fredrik grundade Nepa 2006 och har vuxit företaget till att idag arbeta i 50 länder. Nepa har tilldelats DI Gasell i Sverige 6 av de senaste 7 åren. Idag är bolaget marknadsledande i Sverige och noterade på Stockholmsbörsen.

Hanna Wallin

Global Product Manager (Customer Experience) @ Nepa

Hanna är Global Produktchef inom affärsområdet Customer Experience och har arbetat på Nepa i över 7 år. I hennes tidigare roller på Nepa arbetade hon bland annat som Senior Account Manager för kunder vars målsättning var att omvandla sina kundupplevelsemätningar från datainsamling/visualisering till agerbara och strategiska åtgärder på såväl lokal nivå, som företagsnivå.

Frukostpartner

Nepa hjälper sina kunder att växa genom att identifiera vilka CX investeringar som driver försäljning och lönsamhet. Genom vår Consumer Science Platform® kombinerar vi CX teknologi med konsultation för att leverera kundcentriskt tillväxt.

Real Time Web Analytics