Wednesday Executive

Blir 2022 året då digital marknadsföring dör inom retail?

Blir 2022 året då digital marknadsföring dör inom retail?

Datum

17feb

Tid

10.00-11.30

Plats

Zoom, Online

Framtidssäkra dina digitala marknadsföringsstrategier

Nytt år, nya möjligheter och nya företagsutmaningar. Bakom oss har vi lagt två år av oförutsägbara skiftningar i försäljning och efterfrågan. Med blicken framåt är det enkelt att se mängder med potential, men även en del nya utmaningar. Välkommen till en inspirationsstund där vi diskuterar framtiden för digital e-handeln inom retail. Anslut dig till vårt executive event och dela dina erfarenheter, inspireras av andra inom branschen och lyssna till experterna.

På diskussionsagendan står bland annat:

  • Vad är lärdomarna vi tar med oss från 2020-21 och hur bör en ”modern” marknadsförare tänka framöver
  • Så här tacklar du bäst en vardag utan tredjepartscookies
  • Förstå värdet av din förstapartsdata och hur du med den skapar personliga kundupplevelser och meningsfulla kundrelationer
  • Så ska du tänka för att hitta rätt kanaler och skapa en stark omnikanal-strategi
  • Vi tittar på lyckade exempel från verkligheten

Målgrupp

Företag inom detaljhandelsindustrin som arbetar inom Marknadsföring, CRM, Kundupplevelser eller E-handel. Detta event är inte för konkurrenter eller för partners.

Detta event är begränsat till 12 gäster och är kostnadsfritt att delta på.

Program

10.00 | Introduktion 

Moderator: Mats Gustafsson

10.15 | År 2022 - döden för digital marknadsföring inom retail?

Presentatörer: Anna Wieditz | Peter Alvmo | Andreas Tommosgård

10.40 | Q&A efter presentationen

 

10.45 | Gruppdiskussion

 

11:40 | Summering & avslutning

Talare

Peter Alvmo

Business Development Manager | SAP Customer Experience

Peter Alvmo har över 20 års erfarenhet av försäljning, demand generation och marknadsföring av ERP- och CRM-lösningar. Med sin stora passion för digitalisering av kundupplevelse och cirkulär ekonomi är hans vision att hjälpa företag att transformera sin digitala handel och utveckla nya och hållbara affärsmodeller.

Andreas Tommosgård

Account Executive - CX | SAP Customer Experience

Andreas Tommosgård kommer från en bakgrund med över 8 år inom Försäljning och med en bred räckvidd över olika industrier där han arbetat inom segment som E-handel, Churn Management, Customer Engagement, Demand Generation, Finans. Han har utvecklat en stor passion för change management och att ge en kundupplevelse långt över förväntan, med målet att vara så relevant som möjligt över alla kanaler i rätt tidpunkt.

Anna Wieditz

Account Executive - CX | SAP Customer Experience

Anna har 9 år erfarenhet inom Business Development och försäljning inom olika europeiska marknader, främst Tyskland och Sverige. Hon har hjälpt företag inom olika branscher att expandera och växa, skalera sina affärssystem, skapa innovation och leder inom digital transformation. Hos SAP har hon jobbat med såväl små och hypergrowth företag, och large enterprise i ett tät samarbete med SAPs patrner ecosystem. Anna är specialiserat på omni-channel e-handel, hyper-personalized marketing, customer engagement och hantering av kunddata.

Mats Gustafsson

VD & Grundare @ Wednesday Relations

Mats grundade Wednesday Relations 2002 och har gedigen erfarenhet av marknadsföring, försäljning, digitala affärer och CRM. Mats har arbetat i ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning både i Sverige och internationellt. Tillsammans med Wednesday Relations har Mats utvecklat en stor mängd konferenser och seminarier inom ovan ämnen och är även en populär och erfaren moderator.

Intresseanmälan

Executive partner

SAP Customer Experience lösningar hjälper dig förstå och engagera dina kunder genom personliga upplevelser. Attrahera, behåll dina kunder och öka samtidigt dina intäkter genom att bygga pålitliga, lojala och varaktiga kundrelationer med hjälp av automatisering och personifiering i alla dina marknadsförings- och handelskanaler. På SAP är vårt syfte att hjälpa världen att fungera bättre och förbättra människors liv.

Emarsys customer engagement platform

SAP CRM

Lägg till i kalender
Real Time Web Analytics