Wednesday Breakfast

Boosta er Customer Experience med Data- och Optimeringsstrategier

Livet är fullt av val. Alternativ till ditt företags lösningar och produkter är bara ett steg bort. Hur du hanterar dina konsumenters upplevelse med ditt varumärke från första interaktion är avgörande. Detta sträcker sig även utanför din egen webbsida och ända från anonym användare fram till ett eventuellt köp. Med en ökad andel av enheter och identiteter är detta en utmanade verklighet för företag.

Att dagens kunder förväntar sig en smidig och personligt anpassad köpupplevelse vet vi alla. Att vi dessutom oftast samlar på oss en mängd strukturerad och ostrukturerad data om våra kunder vet vi också. Men hur ska vi gå tillväga för att komma igång då? Hur gör vi för att ha ett strukturerat tillvägagångssätt för att vara så relevant som möjligt i våra digitala interaktioner med kunderna?

Under frukostseminariet kommer Kristoffer Stenbeck prata om use case och strategier för att adressera hur man bättre utnyttjar data och optimering för att vara så relevanta som möjligt i våra kundinteraktioner. Frukostseminariet kommer att vara interaktivt och vi kommer att kavla upp ärmarna i ett par övningar för att bygga data- och optimeringsstrategier.

För vem

Seminariet riktar sig till dig som arbetar i en linjebefattning inom marknad, sälj, customer experience & företagsledning. Seminariet är tyvärr inte öppet för branschkollegor till vår partner, tack på förhand för din förståelse!

Program

07.30 | Registrering och frukost

08.00 | Boosta er Customer Experience med data- och optimeringsstrategier

Vi går igenom en typisk Customer Experience från extern sök till köp och utvärderar om vi kan göra några förbättringar utifrån bättre användande av Data och Optimering. Vi tittar även på olika exempel på att formulera data- och optimeringsstrategier.

08.55 | Avslut & Summering

Detta får du med dig

Efter frukostseminariet får du med dig handfasta tips och verktyg att kunna börja definiera data- och optimeringsstrategier för att skapa ännu bättre Customer Experience.

Tillfällen

Datum: 7 mars 2018
Plats: Malmö, Radisson Blu Hotel
Tid: 08:00 - 09:00, registrering och frukost från kl 07.30

Anmäl dig kostnadsfritt här

Datum: 9 mars 2018
Plats: Stockholm, Berns
Tid: 08:00 - 09:00, registrering och frukost från kl 07.30

Anmäl dig kostnadsfritt här

Talare

Kristoffer Stenbeck

PRINCIPAL SALES CONSULTANT, ORACLE

Kristoffer Stenbeck jobbar som strategisk rådgivare på Oracle Marketing Cloud med lösningar för digital marknadsföring som expertis. Kristoffer har lång erfarenhet som CRM konsult och assisterar såväl B2C som B2B företag med deras Martech/Adtech landskap.

Frukostpartner

Oracle har fler än 420 000 kunder och implementationer i fler än 145 länder och erbjuder en av världens mest kompletta, helintegrerad serie molnapplikationer, plattformstjänster och förintegrerade system. Läs mer om Oracle och vilka vi är.

TIllfällen:
7 mars, Radisson Blu Hotel, Malmö 9 mars, BERNS, STOCKHOLM
Anmäl dig
Real Time Web Analytics