Wednesday Seminar

Customer Moments Summit #2

Customer Moments Summit #2

Datum

26jan

Tid

09.00-12.00, Registrering & frukost från 08.30

Plats

Lundqvist & Lindqvist
Klarabergsviadukten 90, 111 64 Stockholm

Pris

Kostnadsfritt

Customer Moments Summit #2

Under ett spännande halvdagsevent vill vi utmana och stärka sättet som du arbetar med Customer Experience, data och lojalitet.

Hur använder du de ögonblick du delar med dina kunder? Ökar du lojaliteten – eller glöms ditt varumärke bort allt för snabbt i en värld där kampen om kunderna är hårdare än någonsin förr? På Customer Moments Summit får du möta Customer Experience-experter från Nordlid och Oracle som arbetar med stora danska och nordiska företag – och några av Sveriges ledande marknadsföringsprofiler. De kommer att dela med sig av sina erfarenheter och insikter om Customer Experience.  

Var med och sätt din prägel – och träffa andra marknadsföringsexperter

Vi har samlat ett starkt program med Nordliðs experter och en erfaren marknadsföringstalang från Mylan som har haft några ovanliga utmaningar som vi andra kan lära oss av. Under dagen får du även möjlighet att mingla med andra Customer Experience-kollegor.

För vem

Seminariet riktar sig till dig som arbetar i linjebefattning inom marknad, CRM, sälj, affärsutveckling, Customer Experience och förändringsledning. Seminariet är tyvärr inte öppet för branschkollegor till vår partner, tack på förhand för din förståelse!

Program

08.30 | Registrering och frukost

09.00 | Introduktion Wednesday Relations

09.05 | Varför är kundupplevelser det viktigaste just nu?

09.20 | Är du redo för stora förändringar – igen? - Jan Køhler, chef för CX Strategy, Creativity & Innovation, Nordlið

09.50 | Paus

10.00 | Mylans CX-resa - Eva Enander talar om arbetet med digital transformation i ett globalt Medico-företag.

10.30 | Paneldiskussion med tre teman

Panelen består utav experter från Nordlid och Oracle som bjuder in till Q&A där deltagarna involveras. Kom med dina egna frågor och dela gärna erfarenheter utifrån vardera tema.

Tema A: Hur skapar vi upplevelser - kring våra produkter? - Jan Køhler, strategi, Nordlið

Tema B: Hur använder vi Customer Experience aktivt i morgondagens lojalitetsprogram? - Henrik Carentius, försäljningschef

Tema C: Hur aktiverar vi vår data för att skapa starka kundupplevelser? - Ruben Risgaard Skov, Strategisk kunddirektör

11.30 | Essenser och överväganden - Jan Køhler sammanfattar

11.50 | Avslut och summering - Henrik Carentius

Detta får du med dig

Uppdateras och utmanas i ditt arbete med Customer Experience
Med Customer Moments Summit vill vi bidra till hur sälj- och marknadsföringsansvariga på Nordens ledande företag arbetar och tänker kring kundupplevelser. Vi har samlat ett starkt program med experter och erfarna marknadsföringstalanger.

  • Hur ni kan vidareutveckla er lojalitetsinsats med ett ökat fokus på kundupplevelser.
  • Ligg steget före med de senaste trenderna inom dialogmarketing, marketing automation och hela lojalitetskonceptet.
  • Lojalitetsprogrammet och gränsöverskridande kontaktpunkter. Hur säkrar man det rätta systemfundamentet för framtidens lojalitetsprogram?
  • Big data jämfört med Right data – hur håller vi isär och använder data på bästa möjliga sätt?

Talare

Eva Enander

Head of Global Digital Marketing, Mylan

Eva Enander är chef för Global Digital Marketing på Mylan. Ett läkemedelsföretag med 40 000 anställda globalt. Eva har lång erfarenhet av att utveckla och implementera digital CX-omvandling och strategier.

Jan Køhler

Director of CX Strategy, Creativity & Innovation, Nordlið

Jan Køhler är 49 år och chef för CX Strategy, Creativity & Innovation. Han har arbetat med SAS, Falck, Coop och många fler. Han har även stått bakom mer än 20 prisbelönta kampanjer. 2009 vann han priset som Årets Marketingstrateg. Jan har dessutom varit domare vid bland annat DMA ECHO Awards i USA. 

Partners

Nordlið är en nordiskt Customer Experience Agency med specialkunskaper i strategi, content, marketing automation och kundupplevelser. Vi är en fusion mellan den prisbelönta Direct Marketing-byrån Relationshuset Gekko och Marketing Automation-byrån Increase. Bland kunderna finns Svenska Postkodlotteriet, Dustin, Laerdal och många fler. Nordlið är en del av Bording-koncernen som har över 400 anställda i Skandinavien.


Oracle har fler än 420 000 kunder och implementationer i fler än 145 länder och erbjuder en av världens mest kompletta, helintegrerad serie molnapplikationer, plattformstjänster och förintegrerade system. Läs mer om Oracle och vilka vi är.


Real Time Web Analytics