Wednesday Executive

Den fysiska butikens framtid inom retail

Den fysiska butikens framtid inom retail

Datum

21aug

Tid

17:00 - 20:00

Plats

Konstnärsbaren
Smålandsgatan 7

Pris

Kostnadsfritt

Den fysiska butikens framtid inom retail

Butiker stänger igen, domedagsprofetior om massnedläggning av fysiska handelsplatser banar väg för digitala satsningar. Samtidigt öppnas det upp butiker från varumärken som startat digitalt, och andra aktörer går helt emot strömmen genom att vägra erbjuda köp via e-handel.

Välkommen till Wednesday Executive Round Table där vi diskuterar butiksdöden – myt, verklighet eller självuppfyllande profetia. Vi går igenom globala och lokala trender, diskuterar taktiker och går igenom case från Polarn O. Pyret och LYKO och jämför hur de växlar upp genom en mix av varumärke, e-handel och fysiska butiker. Kvällen kommer att ge dig nya insikter, idéer och möjlighet att utöka ditt personliga nätverk med personer på motsvarande positioner hos andra företag.

Som en del av en exklusivt utvald grupp får du chansen att nätverka med andra marknadsledare i Sverige. Detta event riktar sig uteslutande till Online Managers, Digital Managers, Marknadschefer, E-handelschefer, VD i medelstort till stort detaljhandelsföretag.

Bokade företag: Apotek Hjärtat, Gant, Kronans Apotek, AllOffice, Royal Design, Axfood, Rodebjer, Linas Matkasse, Edblad, Inspirationcompany, Hobbex New Retail & Apoteket.

Program

17.00 | Välkommen & drink

17.30 | Moderator presenterar kvällens program

Mats Gustafsson, grundare & VD, Wednesday Relations

17.35 | Den fysiska butikens framtid inom retail

  • Modern retail – Den fysiska platsens nya roll
  • New retail – Digitaliseringens framtida inverkan på handeln
  • Kultur och organisation – Hur ställer företag om till nya köpbeteenden och förväntningar

Alexander van Riesen, Senior Advisor & Innovation Director, Avensia

18.10 | Middag & gemensam diskussion

19:50 | Summering & avslut

Eva-Marie Klemi

Nordea

"Spännande ämne, trevliga människor, god mat och kul nätverkande"

Annika Javestad

Nordnet bank

"Ett mycket uppskattat event som bjuder på nya insikter, intressanta diskussioner och nätverkande"

Talare

Alexander van Riesen

SENIOR ADVISOR OCH INNOVATION DIRECTOR, AVENSIA

Alexander har arbetat med med internet och digitalisering sedan 1995. Han är en Early Adopter och har arbetat med allt ifrån start-ups till stora internationella företag, både som konsult och i linjepositioner. Där han framgångsrikt hjälpt dem att navigera i det digitala landskapet och utvecklat deras affär som blivit påverkad av den digitaliseringen. Han jobbar i gränslandet mellan affär, teknik och design. Vidare är han en uppskattad talare och facilitator i ämnet digitalisering inom Retail.

Mats Gustafsson

GRUNDARE & VD, WEDNESDAY RELATIONS

Mats grundade Wednesday Relations 2002 och har gedigen erfarenhet av marknadsföring, försäljning, digitala affärer och CRM. Mats har arbetat i ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning både i Sverige och internationellt. Tillsammans med Wednesday Relations har Mats utvecklat en stor mängd konferenser och seminarier inom ovan ämnen och är även en populär och erfaren moderator.

Intresseanmälan

Executive partner

Episerver kopplar samman e-handel och digital marknadsföring för att hjälpa företag skapa unika kundupplevelser med tydligt affärsvärde. Episervers Digital Experience Cloud omfattar innehållshantering, e-handel, marknadsföring i flera kanaler och analys, allt i en plattform som ger ett heltäckande stöd för digitala affärsprocesser – från intelligent personalisering och hantering av leads till konvertering och kundlojalitet. Bland våra kunder finns Jula, Kappahl, Twilfit, MQ, Efva Attling, Blomsterlandet, Fjällräven och Naturkompaniet.

Avensia är ett ledande företag inom digital handel, som hjälper B2C och B2B-kunder att förverkliga sina ambitioner. Vårt uppdrag är att ge maximalt värde till våra kunder; att leverera innovativa och banbrytande digitala lösningar och genom att vara en långsiktig partner. Med en kombination av strategisk rådgivning och prisbelönta e-handelslösningar ger vi våra kunder förutsättningarna att bli bäst. Bland våra kunder finns NA-KD, LYKO, Stenströms, Polarn O. Pyret. KICKS och Kjell & Company. 

Real Time Web Analytics