Externt event

Digital Dinner

Digital Dinner

Datum

24maj

Tid

15.45 - 19.00

Plats

Fotografiska
Stadsgårdshamnen 22

Pris

Kostnadsfritt

Avanade och Sitecore bjuder in till en unik och exklusiv roundtable/nätverksmiddag med endast 12 deltagare. Vi kommer att diskutera de gemensamma utmaningar och möjligheter vi har för att leverera den bästa möjliga kundupplevelsen.

Under kvällen har vi två erfarna personer med oss för att guida oss igenom kvällens diskussioner:

Sven Törnkvist på EQT Partners (ägare till Sitecore) har ett fokus på digitaliseringen av EQT:s sjuttio portföljbolag. Från sin tid på Google och Ericsson har han en unik erfarenhet av att transformera både traditionella organisationer och organisationer födda i den digitala eran.

Bjørn Mølster på Avanade med mångårig erfarenhet av digitalisering i mer än 15 länder och en rad olika branscher – inklusive tillverkning, offentlig sektor, kommunikation & Media och Retail. Han har under sin karriär täckt in nästan varje vinkel av digitaliseringen.

Agenda

15.45   Välkommen och registrering
16.00   Fotografiska rundtur
17.00   Roundtable middag
19.00   Summering av kvällen

För Vem

Detta event är för dig som är Manager / Director inom Marketing så som Marketing-, CRM-, Web-, DIgital-, Business dev Manager eller liknande roll. Vi ser fram emot att träffa Dig under en Digital middag och ser fram emot ditt deltagande i diskussionen.

Digital Dinner

Middag med extra digital touch. Via vår middags-app kan du se vad som finns på menyn, beställa din mat och dryck, se vem som kommer och få mer relevant innehåll. När du vi bekräftat din anmälan kommer du få en länk för att ladda ner mobilappen.

Intresseanmälan

Obs! Det finns endast 3 platser (av totalt 12) lediga till detta event!
Vi återkommer snarast om du fått en plats.

Arrangörer

Real Time Web Analytics