Externt frukostseminarium

Ett pensionsföretags resa från traditionell till digital

Ett pensionsföretags resa från traditionell till digital

Datum

3okt

Tid

08:00-09:00 Frukost serveras från 07:45

Plats

Drottninggatan 94, 5 tr, Stockholm

Pris

Kostnadsfritt

Ett pensionsföretags resa från traditionell till digital

Hur gör du för att kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt om något som är ganska komplext - och aningen tråkigt?
Välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium där Movestic berättar hur de arbetar för att både göra det enklare, tydligare och mera inspirerande att ha koll på sin pension! Under en timme kommer du bland annat lära dig:

  • Hur du med hjälp av personaliserat innehåll tar bort friktion och skapar mervärde för kunden
  • Hur Movestic tog steget från en statisk webb till en datadriven molnplattform fokuserad på upplevelsen

För vem

Marknadsförare, produktägare, digitalt försäljningsansvariga, commerce managers, affärsutvecklare, redaktörer, kort och gott för dig som arbetar med att din organisation når sina mål i de digitala kanalerna.

Talare

Daniel Chow

Digital Project Manager @ Movestic

Daniel är Digital Projektledare och ansvarig för Digital Kanaler på Movestic Liv & Pension. Daniel har lång erfarenhet av affärsutveckling, produktutveckling och marknadsföring av digitala produkter och tjänster inom både B2B och B2C. Daniel har tidigare jobbat med H&M, Spotify, Huawei, Telia Sonera m fl.

David Buö

Lösningsarkitekt @ Episerver

David jobbar som lösningsarkitekt på Episerver. David har lång erfarenhet från storskaliga retail-affärssystemsprojekt och arbetar för att hjälpa Episervers blivande kunder att realisera sina krav ur ett affärsperspektiv.

Om Episerver

Episerver kopplar samman e-handel och digital marknadsföring för att hjälpa företag skapa unika kundupplevelser med tydligt affärsvärde. Episervers Digital Experience Cloud förenar innehållshantering, e-handel, marknadsföring i en plattform, med lösningar för smart personalisering och kampanjhantering i flera kanaler. Episerver grundades 1994 och har kontor i USA, Sverige, Danmark, Norge, Finland, Polen, Nederländerna, Spanien, Storbritannien, Tyskland, Sydafrika, Australien, Singapore, Vietnam och Förenade Arabemiraten.

Real Time Web Analytics