Wednesday Executive

Experience is the new loyalty

Experience is the new loyalty

Datum

14mar

Tid

17.00 - 20.00

Plats

Gyldene Freden
Österlånggatan 51

Pris

Kostnadsfritt

Experience is the new loyalty

Hur bygger du lojalitet med kunder i dagens moderna värld? Den traditionella varumärkeslojaliteten är inte längre lika stark hos kunderna som den brukade vara. Tidigare var kunder lojala mot ett varumärke under en lång tid, idag går kunderna där de får de bästa upplevelserna.

Adobes senaste forskning inom området ger stor inblick i vad kunderna värdesätter och hur de tänker på varumärken som en del av en upplevelse idag. Under kvällen kommer vi diskutera detta paradigmskifte och framväxande trender. 

Välkommen till ett Wednesday Executive Round Table där du bjuds på en trerätters middag på Gyldene Freden samtidigt som vi diskuterar framtiden inom Customer Experience. Kvällen kommer att ge dig nya insikter, idéer och möjligheten att nätverka med personer på motsvarande positioner i andra företag.

Vänligen observera att eventet endast vänder sig till dig som arbetar som CRM-, Customer Insight- och Marketing Manager eller liknande inom B2C på ett medelstort till stort företag. 

Exempel på inbjudna företag är Swedbank, ICA, Svenska Spel, H&M, Telenor, Electrolux, Husqvarna och Volvo.

Obs! Eventet är begränsat till 15 deltagare. 

Program


17.00 | Välkommen & drink

17.30 | Moderatorn presenterar kvällens program

Mats Gustafsson, grundare & VD, Wednesday Relations

17.40 | Vetenskapen bakom kundlojalitet
Hur uppfyller kvaliteten på en kundupplevelse den traditionella varumärkeslojaliteten? Adobes senaste forskning inom området, som gjorts i samarbete med Goldsmith's University i London, ger insikt om detta. Ta del av hur företag kan leva upp till de många förändringar och ökade förväntningar som finns hos kunderna på marknaden idag.

  • Vad driver kunderna i sitt val av varumärke idag?
  • Best practices - exempel på varumärken som arbetar målinriktat med Experience
  • Vad krävs för att rida på Experience vågen?

Michael Plimsoll, Marketing Strategist at Adobe

18.10 | Middag & gemensam diskussion

19:50 | Summering & avslut

Annika Javestad

HEAD OF MARKETING
NORDNET BANK

Ett mycket uppskattat eventformat som inbjuder till nya insikter, intressanta diskussioner och nätverkande på riktigt.

Kajsa Arvidsson

HEAD OF STRATEGIC & TACTICAL MARKETING
ERICSSON

"Jag gillade verkligen formatet för eventet. Det genererade bra diskussioner och ett par bra key insights."

Talare

Michael Plimsoll

Marketing Strategist at Adobe

Mike är en rutinerad, innovativ marknadsförare med stort fokus på effektivisering och att öka ROI genom bättre användning av data och analys. Han arbetar för närvarande som Marketing Strategist på Adobe. Följ Mike @MichaelPlimsoll

Mats Gustafsson

Grundare & VD, Wednesday Relations

Mats grundade Wednesday Relations 2002 och har gedigen erfarenhet av marknadsföring, försäljning, digitala affärer och CRM. Mats har arbetat i ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning både i Sverige och internationellt. Tillsammans med Wednesday Relations har Mats utvecklat en stor mängd konferenser och seminarier inom ovan ämnen och är även en populär och erfaren moderator.

Intresseanmälan

Executive Partner

Adobe is changing the world through digital experiences. Our creative, marketing and document solutions empower everyone — from emerging artists to global brands — to bring digital creations to life and deliver them to the right person at the right moment for the best results.

 

Real Time Web Analytics