Wednesday Breakfast

Få nya kunder med modernare betalsätt

Få nya kunder med modernare betalsätt

Datum

23nov

Tid

08:00 - 09:00. Frukost & registrering från kl 07:30.

Plats

Berns
Ljusgården, Näckströmsgatan 8, 111 47, Stockholm

Pris

Kostnadsfritt

Få nya kunder med modernare betalsätt

Kombinera postala utskick och DM med möjlighet att tacka ja och betala enkelt med Swish. I takt med sjunkande brevvolymer och ökad digitalisering är det lätt hänt att de som fortfarande har fysiskt brev som mottagarform av fakturor, medlemsavgifter eller donationer prioriteras bort. Men det är förstås självklart att alla ska få möjlighet att betala enkelt, smart, snabbt och mobilt. Med Swish nya QR-kod på fakturan ger du inte bara dina kunder ett attraktivt erbjudande, du får också pengarna i samma stund som betalningen genomförts.

Ett digitalt betalsätt för ett fysiskt brev ger det bästa av två världar. Välkommen till ett frukostseminarium om digitala betalningar i en analog kontext!

  • Spaningar i betallandskapet
  • Om tjänsten Swish QR-kod på fakturan, och hur man kommer igång
  • Erfarenheter från de kunder som är igång, resultat och trender

Program

07.30 - 08.00 Registrering & frukost

08.00 - 08.05 Introduktion Wednesday Relations

08.05 - 08.55 21 Grams och Swish QR-faktura

08.55 - 09.00 Frågor & avslut

För vem

Seminariet riktar sig till dig som arbetar i linjebefattning inom Marknad, Ekonomi, CRM, sälj och Customer Experience.

Talare

Stefan Blomqvist

VD & GRUNDARE, 21 Grams

Stefan har mer än 20 års erfarenhet av affärsutveckling och internationell försäljning inom både fysisk och digital kommunikation. 21 Grams är i lika delar teknikbolag som kostnadseffektiv fysisk och digital distributör, med tjänster som Swish-QR, Kivra, E-faktura och mycket mer.

Frukostpartner

21 Grams är den självklara partnern för kostnadseffektiv kommunikation.

Vi hanterar idag vartannat brev och var fjärde e-faktura i Sverige, och är en ledande spelare på den marknad vi varit del av och påverkat sedan 2004.

När bolaget startades var möjligheten att erbjuda billigt porto en bärande del i vår verksamhet. Idag är vi lika mycket ett teknikbolag som tillsammans med våra kunder ligger i framkant för att tillgodose marknadens digitala behov. Oavsett om du vill erbjuda ett enklare betalsätt, billigare porto, E-faktura eller Kivra är 21 Grams er partner för hela resan.

Med vår erfarenhet och innovation kan vi erbjuda smart och enkel kommunikation så att du kan nå dina kunder med korrekt information på rätt plats och på det sätt som just de önskar. Fysiskt och digitalt i hela Norden.

Real Time Web Analytics