Wednesday Webinar

Fem praktiska sätt att använda avancerad analys

Fem praktiska sätt att använda avancerad analys

Datum

22mar

Tid

08:00-09:00

Plats

Online

Pris

Kostnadsfritt

Fem praktiska sätt att använda avancerad analys

Det talas mycket om tekniken bakom den nya vågen av avancerad analys, maskininlärning och Big Data. På detta webinarium vill Random Forest istället bli mer praktiska och tala om deras erfarenheter rörande fem olika exempel hur man tillämpar denna teknik. Högt och lågt, i små och stora projekt.

Fem praktiska sätt

  • Forecasting – Hur man snabbt använder avancerade analys för att få en bra trendlinje på sina viktigaste KPI:er
  • Personalisering av web – Hur man kan använda AI-teknik för att personalisera kommunikationen till sina webbesökare
  • Avhoppsanalys – Hur man använder maskininlärning för att förstå sina kunders avhopps/lojalitet bättre och hur man kan agera på det
  • Bildigenkänning – Hur enkelt det blivit att utnyttja bildanalys för att göra ansiktsigenkänning och liknande analyser
  • Textanalys – Hur textanalysen kan användas för att dra nytta av sin Big Data till sina befintliga merförsäljning/avhoppsanalyser

Talare på detta livesända seminarium är bland annat Gustav Rengby – vice VD på Random Forest. Gustav har många års erfarenhet inom avancerad analys och kundanalys i synnerhet.

Program

08.00 - 08.05 Introduktion Wednesday Relations

08.05 - 08.55 Fem praktiska sätt att använda avancerad analys

  • Forecasting
  • Personalisering av web
  • Avhoppsanalys
  • Bildigenkänning
  • Textanalys

08.55 - 09.00 Frågor & avslut

För vem

Seminariet riktar sig till dig som arbetar i linjebefattning inom Marknad, Sälj, CRM, Customer Experience och Digital transformering. Seminariet är tyvärr inte öppet för branschkollegor till vår partner. Tack för visad förståelse.

Är du intresserad av att delta men kan inte se webinariet live? Anmäl dig ändå så ser vi till att du får tillgång till den inspelade versionen efteråt. 

Talare

Gustav Rengby

VICE VD, RANDOM FOREST

Gustav Rengby har som konsult arbetat i många år med att utnyttja AI-teknik i många olika branscher och processer men framförallt inom sälj, marknad och CRM. Han är medgrundare till konsultbolaget Random Forest och VD för AI-startup-bolaget Red Pine.

Webinar partner

Random Forest är ett konsultbolag som arbetar med avancerad analys och Business Intelligence. Vi har erfarenheter att använda avancerade analys-metoder både inom CRM, finans, upplevelseindustrin och logistik. Vi hjälper våra kunder att få ut så mycket affärsvärde som möjligt ur kundens tillgängliga och otillgängliga data. 2017 utnämndes vi till årets Microsoft-partner inom Analys och Big Data.

Real Time Web Analytics