Wednesday Breakfast

Framgångsrik mätning av kundupplevelser - kombinera hjärna och hjärta

Framgångsrik mätning av kundupplevelser - kombinera hjärna och hjärta

Datum

30sep

Tid

08.00-08.50 Registrering och frukost från 07.30

Plats

Online eller på Metropolis, The Park
Kungsholmsgatan 21

Pris

Kostnadsfritt

Framgångsrik mätning av kundupplevelser - kombinera hjärna och hjärta

Är du nyfiken på hur du kan ta din organisations kundupplevelsemätning till nästa nivå?
Och hur väl lyckas ni med att göra kundens röst hörd inom organisationen?

Att mäta och förmedla kundupplevelsen på ett relevant och agerbart sätt är ofta utmanande, och det är lätt att arbetet stannar vid en rad KPI:er som inte visar vägen framåt. Genom att säkerställa att både det rationella (hjärna) och emotionella (hjärta) finns på plats i mätning av kundupplevelsen ökar möjligheterna att lyckas.

Oavsett om din organisation precis har börjat mäta kundupplevelsen, eller om ni strävar efter att ta nästa kliv, ger Nepas CX-experter under detta frukostseminarium värdefulla råd och inspiration kring hur ni gör ert CX-program mer framgångsrikt.

Anmäl dig idag och välj om du delta online eller på plats närmare frukostseminariet med hänsyn till den rådande situationen.

Program

07.30 | Registrering och frukost på plats (Ej online)
Online starttid: 08.00

08.00 | Introduktion Wednesday Relations - online & på plats

08.05 | Framgångsrik mätning av kundupplevelser - kombinera hjärna och hjärta
• Hur man skapar en kundupplevelsemätning som driver förändring.
• Hur säkerställer vi att kundupplevelsen mäts på rätt sätt och att det finns en koppling   mellan kundupplevelse, kundbeteende och finansiella effekter?
• Hur fångar vi de emotionella aspekterna av kundupplevelsen?

08.55-09:00 | Frågor och avslut

Psst.. missa inte Customer Loyalty Conference som startar direkt efter frukostseminariet!

Målgrupp 

Seminariet riktar sig till dig som är som arbetar i en linjebefattning inom marknadsföring, CRM, kundupplevelse eller affärsutveckling. Seminariet är tyvärr inte öppet för konkurrenter till vår partner Nepa.

 

Talare

Lena Landahl

Head of CX Sweden @ Nepa

Lena har över 25 års erfarenhet inom CX och kunddrivet förbättringsarbete. Hon har varit med att utveckla och implementera framgångsrika CX-program i ett flertal olika företag och branscher. Lena brinner för att hjälpa företag att utveckla starka kundrelationer och kunderbjudanden genom att omvandla insikter om kunden till handgripliga åtgärder som ger faktiska resultat.

Simon Fattal

Seniorkonsult/R&D @ Nepa

Simon är seniorkonsult i Nepas R&D-team och har en bakgrund från konsultföretaget Cliente. Fokus har varit på kundinsiktsdriven affärs- och verksamhetsutveckling, där CX-mätningar har varit en central del. Simon har genom åren stöttat ett stort antal företag i olika branscher att fatta bättre beslut och göra vägval utifrån vad som skapar värde för deras kunder.

Mats Gustafsson

Grundare & VD @ wednesday relations

Mats grundade Wednesday Relations 2002 och har gedigen erfarenhet av marknadsföring, försäljning, digitala affärer och CRM. Mats har arbetat i ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning både i Sverige och internationellt. Tillsammans med Wednesday Relations har Mats utvecklat en stor mängd konferenser och seminarier inom ovan ämnen och är även en populär och erfaren moderator.

Frukostpartner

Nepa hjälper sina kunder att växa genom att identifiera vilka CX investeringar som driver försäljning och lönsamhet. Genom vår Consumer Science Platform® kombinerar vi CX teknologi med konsultation för att leverera kundcentriskt tillväxt.

 

Real Time Web Analytics