Wednesday Webinar

Framgångsrik mätning av varumärke och kundupplevelser - kombinera hjärna och hjärta

Framgångsrik mätning av varumärke och kundupplevelser - kombinera hjärna och hjärta

Datum

30sep

Tid

08.00-08.45

Plats

Online

Pris

Kostnadsfritt

Framgångsrik mätning av varumärke och kundupplevelser - kombinera hjärna och hjärta

Är du nyfiken på hur du kan ta din organisations kundupplevelsemätning till nästa nivå?
Och hur väl lyckas ni med att göra kundens röst hörd inom organisationen?

Att mäta och förmedla kundupplevelsen på ett relevant och agerbart sätt är ofta utmanande, och det är lätt att arbetet stannar vid en rad KPI:er som inte visar vägen framåt. Genom att säkerställa att både det rationella (hjärna) och emotionella (hjärta) finns på plats i mätning av varumärke och kundupplevelsen ökar möjligheterna att lyckas.

Oavsett om din organisation precis har börjat mäta kundupplevelsen, eller om ni strävar efter att ta nästa kliv, ger Nepas CX-experter under detta webinarium värdefulla råd och inspiration kring hur ni gör ert CX-program mer framgångsrikt.

Om du inte kan delta vid det angivna datumet och tid, anmäl dig ändå så skickar vi en inspelad version till dig efteråt.

Program

08.00 | Introduktion Wednesday Relations

08.05 | Framgångsrik mätning av varumärke och kundupplevelser - kombinera hjärna och hjärta
• Hur man skapar en kundupplevelsemätning som driver förändring.
• Hur säkerställer vi att kundupplevelsen mäts på rätt sätt och att det finns en koppling   mellan kundupplevelse, kundbeteende och finansiella effekter?
• Hur fångar vi de emotionella aspekterna av kundupplevelsen?

08.40-08:45 | Frågor och avslut

Psst.. missa inte Customer Loyalty Conference som startar direkt efter webinariet!

Målgrupp 

Webinariet riktar sig till dig som är som arbetar i en linjebefattning inom marknadsföring, CRM, kundupplevelse eller affärsutveckling. Seminariet är tyvärr inte öppet för konkurrenter till vår partner Nepa.

Talare

Lena Landahl

Head of CX Sweden @ Nepa

Lena har över 25 års erfarenhet inom CX och kunddrivet förbättringsarbete. Hon har varit med att utveckla och implementera framgångsrika CX-program i ett flertal olika företag och branscher. Lena brinner för att hjälpa företag att utveckla starka kundrelationer och kunderbjudanden genom att omvandla insikter om kunden till handgripliga åtgärder som ger faktiska resultat.

Simon Fattal

Seniorkonsult/R&D @ Nepa

Simon är seniorkonsult i Nepas R&D-team och har en bakgrund från konsultföretaget Cliente. Fokus har varit på kundinsiktsdriven affärs- och verksamhetsutveckling, där CX-mätningar har varit en central del. Simon har genom åren stöttat ett stort antal företag i olika branscher att fatta bättre beslut och göra vägval utifrån vad som skapar värde för deras kunder.

Klara Sernemyr

UTBILDNINGSANSVARIG, WEDNESDAY RELATIONS

Klara är ansvarig för Wednesday Academy, vilket innefattar alla endags- och certifieringsutbildningar som hålls via Wednesday Relations.

Webinar partner

Nepa hjälper sina kunder att växa genom att identifiera vilka CX investeringar som driver försäljning och lönsamhet. Genom vår Consumer Science Platform® kombinerar vi CX teknologi med konsultation för att leverera kundcentriskt tillväxt.

Lägg till i kalender
Real Time Web Analytics