Wednesday Webinar

Informationswebinar: Certified Social Media Manager

Informationswebinar: Certified Social Media Manager

Datum

9apr

Tid

13.00 - 13.25

Plats

Online

Pris

Kostnadsfritt

Informationswebinar: Certified Social Media Manager

På detta Wednesday Webinar får du en inblick i vår 5-dagars utbildning till Social Media Manager. Utbildningen är för dig/företag som vill ta din närvaro i sociala medier till nya nivåer, med en tydlig koppling till faktisk affärsnytta. Med hjälp av en tydlig digital strategi kan du både stärka kundlojaliteten, generera fler konverteringar och öka lönsamheten genom sociala medier.

Vill du veta mer? Kanske behöver du fler argument för att övertyga din chef att detta är en värdefull utbildning för dig och företaget? I så fall är du välkommen att delta på detta webinarium där vår huvudlärare Daniel Erkstam ger ett smakprov på innehållet i utbildningen och sedan får du möjlighet att ställa dina frågor. Läs mer om utbildningen här

Agenda

13.00 – 13.05 Välkommen! Information om upplägg & struktur
Anna-Karin Löfström, Utbildningsansvarig från Wednesday Relations

13.05 – 13.20 Smakprov – Utbildningens mål & huvudområden
Daniel Erkstam, Huvudlärare

13.20– 13.25 Frågor & svar

För vem?

Webianriet riktar sig till dig som är nyfiken på att veta mer om utbildningen Certified Social Media Manager. Utbildningen är för dig/företag som vill ta din närvaro i sociala medier till nya nivåer, med en tydlig koppling till faktisk affärsnytta.

Är du intresserad men har inte möjlighet att se detta webinar live? Anmäl dig ändå, så ser vi till att du får ta del av den inspelade versionen efteråt.

Anna-Karin Löfström

Ansvarig Wedneday Academy

Anna-Karin ansvarar för Wednesday Academy, vilket innefattar kurser, utbildningar och erfarenhetsgrupper inom Marketing, Customer Experience & CRM.

Daniel Erkstam

Digital strateg

Daniel Erkstam är digital strateg och en av delägarna av byrån Salgado. Han har många års erfarenhet och är en högst uppskattad föreläsare. Daniel coachar företag i deras digitala närvaro i sociala medier, tar fram innehållsstrategier och utbildar och undervisar om sociala medier och digitalisering.

Info & anmälan

Datum:  9 april 2019
Tid: 13.00 - 13.25
Plats: Online, innan start får du en länk med info för att ansluta till webinariet.

Boka din plats ➡

Real Time Web Analytics