Wednesday Breakfast

Optimera responsen från dina fysiska och digitala kampanjer

Optimera responsen från dina fysiska och digitala kampanjer

Datum

7feb

Tid

08.00 - 08.45, Registrering & frukost från 07.30

Plats

Gothia Towers
Mässans gata 24, 412 51 Göteborg

Pris

Kostnadsfritt

Optimera responsen från dina fysiska och digitala kampanjer

Nästan all marknadsföring handlar om visuell kommunikation, vi tar in informationen via våra ögon. Detta gäller oavsett om vår marknads/kund-kommunikation sker digitalt eller med fysiska utskick.

Under detta frukostseminarium får du några exempel på hur du kan öka träffsäkerheten i din kommunikation, med hjälp av personalisering och eye tracking analyser. Eye tracking är ett effektivt verktyg för att ta reda på exakt vad som vi tar in och vilka delar exempelvis av en annons som ligger till grund för våra beslut.

Program

07.30 | Registrering och frukost

08.00 | Introduktion Wednesday Relations 

08.05 | Smart marknadskommunikation i alla kanaler – allt enligt mottagarens önskemål - Per Larsson, Parajett

08.15 | Eye Tracking - vad är det och hur fungerar det? - Jason McMillion, Need Insights

08:30 | Så utnyttjar tre välkända företag Eye tracking för att öka responsen i sin marknadskommunikation - Jason McMillion, Need Insights

08:40 | Avslut och summering

Talare

Per Larsson

Försäljnings & Marknadschef Parajett AB

Per Larsson är försäljnings - & marknadschef för Parajett sedan 2006. Han har tidigare jobbat som VD för IT-bolag, flygbolag och nyhetsbyråer. IT, i kombination med grafisk produktion, har varit Pers stora intresse de senaste 20 åren och han brinner för effektiv 1:1-kommunikation. Fokus ska ligga på att låta mottagaren bestämma vilken distributionskanal som skall väljas.

Jason McMillion

CEO samt grundare Need Insight AB

Jason McMillion grundade bolaget Need Insights då han själv ville hitta en lösning för att kunna effektivisera både marknadsmaterial och webb. Jason är examinerad från KTH inom elektronik och ekonomi och arbetat i 20 år med optimering av webb och marknadsföring. Med över 10.000 eye tracking-tester har Jason och Need Insights gjort upptäckter som tydligt visar varför endast en bråkdel av företag lyckas nå igenom bruset och få konsumenterna att ta action.

Frukostpartners

Parajett erbjuder sina kunder effektiv kommunikation i både tryckt och digital form. Vi tar ansvaret för kundens hela kommunikation, oavsett kanal. Vårt huvudkontor finns i Landskrona. Vi har också försäljningskontor i Göteborg, Oslo och Stockholm. Produktion sker i Landskrona och Oslo. Parajett är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001. För mer information besök: www.parajett.se

Need Insights är ett svenskt och oberoende market research-bolag med kontor i Kista. Need Insights kärnkompetens består i att analysera komplex eye tracking-data och ge rekommendationer på hur man optimerar sin marknadskommunikation. Bland kunderna finns Skandia, Adtraction, Renault, VolksWagen, American Express, Zound Industries, Glossybox, Aller, Åbro, GfK, Svensk Direktreklam, 3, Canon och många fler.

Missa inte årets Customer Loyalty Conference som fortsätter efter frukostseminariet. Läs mer och boka här!

Real Time Web Analytics