Wednesday Webinar

Informationswebinar: Certified Social Media Manager

Informationswebinar: Certified Social Media Manager

Datum

10dec

Tid

09:30 - 10:00

Plats

Online

Pris

Kostnadsfritt

Informationswebinar: Certified Social Media Manager

På detta Wednesday Webinar får du en inblick i vår 5-dagars utbildning Certified Social Media Manager. Utbildningen är för dig eller för företag som vill ta närvaron i sociala medier till nya nivåer, med en tydlig koppling till faktisk affärsnytta. Med hjälp av en tydlig digital strategi kan du både stärka kundlojaliteten, generera fler konverteringar och öka lönsamheten genom sociala medier. Utbildningen resulterar i en certifiering som Social Media Manager. Varje grupp består av max 16 deltagare för att det ska bli en bra dynamik och nätverkande.

Vill du veta mer? Kanske behöver du fler argument för att övertyga din chef att detta är en värdefull utbildning för dig och företaget? I så fall är du välkommen att delta på detta webinarium där vår huvudlärare Daniel Erkstam ger ett smakprov på innehållet i utbildningen och sedan får du möjlighet att ställa dina frågor.

Läs mer om utbildningen här.

Agenda

09.30-09.35 Välkommen! Information om upplägg & struktur
Klara Sernemyr, Manager Academy

09.35-09:55 Smakprov – Utbildningens mål & huvudområden, gästföreläsare & case
Daniel Erkstam, huvudlärare och innehållsansvarig

09.55-10:00 Frågor & svar

För vem?

Webinaret riktar sig till dig som är nyfiken på att veta mer om utbildningen Certified Social Media Manager. Utbildningen är till för den som vill du vässa till sitt CV och lyfta sitt företag till nya höjder. 

Är du intresserad men har inte möjlighet att se detta webinar live? Anmäl dig ändå, så ser vi till att du får ta del av den inspelade versionen efteråt.

Hade du inte möjlighet att anmäla dig och vara med?
Kontakta så kan du få ta del av materialet i efterhand. 

Daniel Erkstam

Digital strateg

Daniel Erkstam är digital strateg och en av delägarna av byrån Salgado. Han har många års erfarenhet och är en högst uppskattad föreläsare. Daniel coachar företag i deras digitala närvaro i sociala medier, tar fram innehållsstrategier och utbildar och undervisar om sociala medier och digitalisering.

Klara Sernemyr

Manager academy

Klara är ansvarig för Wednesday Academy, vilket innefattar alla endags- och certifieringsutbildningar som hålls via Wednesday Relations. 

Info & anmälan

Datum: 10 december 2019
Tid: 09.30-10:00
Plats: Online, innan start får du en länk med info för att ansluta till webinaret.

Boka din plats ➡

Lägg till i kalender
Real Time Web Analytics