Wednesday Webinar

Nudging som kommunikationsverktyg

Nudging som kommunikationsverktyg

Datum

15okt

Tid

12.00-12.30

Plats

Online

Pris

Kostnadsfritt

Nudging som kommunikationsverktyg

Oavsett vad du vill åstadkomma i din kommunikation till kunden så måste du i slutändan förstå hur man förändrar beteenden och påverkar beslutsprocesser. Nudging är ett begrepp inom beteendevetenskap som är ett snabbt växande fält i kommunikationsvärlden. Under detta webinar kommer vi dyka djupare i ämnet nudging. Vad är nudging? Hur kan man implementera nudging i sin organisation? Varför är det viktigt att lära sig? Alla dessa frågor och fler kommer du få svar på under detta webinar. 

Kan du inte delta vid det angivna datumet och tid? Anmäl dig ändå så skickar vi en inspelad version till dig efteråt.

Program

12.00 | Introduktion Wednesday Relations

12.05 | En introduktion till nudging och beteendedesign

• Vad är nudging?
• Vad är en effektiv nudge?
• De två systemen som styr vårt beslutsfattande
• De viktigaste tankefällorna vi alla bör känna till

12.25-12.30 | Frågor och avslut

Målgrupp 

Webinariet riktar sig till dig som idag arbetar med kommunikation, marknadsföring, content, webbsida, försäljning eller som personalansvarig, HR samt chef eller teamleader.

Talare

Samuel Salzer

BEHAVIORAL STRATEGIST, AUTHOR AND KEYNOTE SPEAKER

Samuel är en ledande beteendestrateg och nudging-expert med stor erfarenhet inom Sverige och internationellt. Han är en av världens första Chief Behavioral Officer (CBO) och har specialiserat sig på att tillämpa insikter från beteendevetenskap och beteendekonomi för att bygga användarcentrerade och vana-bildande produkter och tjänster. I spetsen för det framväxande området beteendedesign, är Samuel en frekvent keynote speaker samt medförfattare till den populära boken "Nudging i praktiken - så gör organisationen det lätt att göra rätt".

Klara Sernemyr

UTBILDNINGSANSVARIG, WEDNESDAY RELATIONS

Klara är ansvarig för Wednesday Academy, vilket innefattar alla endags- och certifieringsutbildningar som hålls via Wednesday Relations.

Real Time Web Analytics