Wednesday Breakfast

Potentialen i digitala investeringar 2024

Potentialen i digitala investeringar 2024

Datum

6dec

Tid

08.10-09.00 Julfrukost serveras från 07.30

Plats

Berns Salonger
Berzelii Park

Pris

Kostnadsfritt

Så maximerar du potentialen i era
digitala investeringar 2024 

Släkten är bäst! 

Hur du får dina ”släkt- och familjemedlemmar” (läs system, verktyg, team, partners) att umgås och samsas på bästa sätt för att skapa ett alldeles, alldeles, oförglömligt 2024?

Det är dags att använda oss av de digitala system vi har till förfogande på bästa sätt för att skapa upplevelser som möter och överträffar kundernas förväntningar. Hur tar vi hand om och på bästa sätt förvaltar den dolda potential som finns i de plattformar vi har investerat i?

 Anmäl dig till vår Julfrukost och lär dig mer om:

  • Hur du på bästa sätt tar hand om potentialen i dina digitala investeringar
  • Olika metoder och tillvägagångssätt för att skapa mervärde
  • Praktiska exempel från olika branscher och företag

PROGRAM 6 DECEMBER

7.30 | Julfrukost i Spegelbaren - Vi dukar upp en härlig julfrukost med gröt och annat gott.. Missa inte vår mini-julmarknad med ett antal UF företag som erbjuder den perfekta present till nära och kära. 

8.10 | Introduktion
Mats Gustafsson Waxler, VD & grundare | Wednesday Relations

8.15 | Har du koll på hur ni bäst tar hand om potentialen i era digitala investeringar inför 2024?
Mats Johansson, CGO | BOMBAYWORKS
Magnus Corlin, Sr Partner Manager & Influencer | OPTIMIZELY

8.55 | Frågor och summering

9.00 - 9.30 | Julmarknad med UF företag och mingel

Målgrupp

Seminariet vänder sig till dig som arbetar inom marknadsföring, CRM, CX, digital transformation mm.

Platserna är begränsade så boka genast din plats i menyn till vänster!


Talare

Mats Johansson

CGO | BOMBAYWORKS

Med 15 års erfarenhet av digital affärsutveckling, strategi och management för såväl nationella som internationella varumärken, och genom att kombinera teknisk kunskap med kreativt tänkande - där affären alltid sätts i fokus, har Mats i sin roll som Chief Growth Officer på Bombayworks djup förståelse för hur man på bästa sätt kombinerar affärskunnande, kreativitet och teknisk expertis för att skapa lösningar som ger företag och varumärken ökad digital relevans och mätbart affärsvärde. Bombayworks har också vunnit årets webbyrå 2023

Magnus Corlin

Sr Partner Manager & Influencer | OPTIMIZELY

Magnus har över 30 års erfarenhet inom områdena media, IT, finans, GDPR och sökmotorer. Magnus styrka är att jobba med samarbete, partnerskap och relationsbyggande – där teknik och människa i kombination - kan underlätta, spara och effektivisera verksamheter.

Mats Gustafsson Waxler

VD & GRUNDARE, WEDNESDAY RELATIONS

Mats grundade Wednesday Relations 2002 och har gedigen erfarenhet av marknadsföring, försäljning, digitala affärer och CRM. Mats har arbetat i ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning både i Sverige och internationellt. Tillsammans med Wednesday Relations har Mats utvecklat en stor mängd konferenser och seminarier inom ovan ämnen och är även en populär och erfaren moderator.

Julfrukostpartner


Optimizelys vision är att hjälpa våra kunder maximera sin digitala potential. Med vår ledande plattform för digitala upplevelser (DXP), skapar vi rätt förutsättningar för en optimerad kundresa över flera kanaler. Med moderna verktyg för innehållshantering, e-handel, personalisering och experimentering hjälper vi över 9000 varumärken som Electrolux, Toyota, 1177 Vårdguiden, LYKO, KLM och Santander skapa individuellt kundanpassade upplevelser som leder till ökade intäkter och minskade operationella kostnader.

Lägg till i kalender
Real Time Web Analytics