Wednesday Breakfast

Potentialen i digitala investeringar 2024

Potentialen i digitala investeringar 2024

Datum

6dec

Tid

08.10-09.00 Julfrukost serveras från 07.30

Plats

Berns Salonger
Berzelii Park

Pris

Kostnadsfritt

Så maximerar du potentialen i era
digitala investeringar 2024 

Släkten är bäst! 

Hur du får dina ”släkt- och familjemedlemmar” (läs system, verktyg, team, partners) att umgås och samsas på bästa sätt för att skapa ett alldeles, alldeles, oförglömligt 2024?

Det är dags att använda oss av de digitala system vi har till förfogande på bästa sätt för att skapa upplevelser som möter och överträffar kundernas förväntningar. Hur tar vi hand om och på bästa sätt förvaltar den dolda potential som finns i de plattformar vi har investerat i?

 Anmäl dig till vår Julfrukost och lär dig mer om:

  • Hur du på bästa sätt tar hand om potentialen i dina digitala investeringar
  • Olika metoder och tillvägagångssätt för att skapa mervärde
  • Praktiska exempel från olika branscher och företag

PROGRAM 6 DECEMBER

7.30 | Julfrukost i Spegelbaren - Vi dukar upp en härlig julfrukost med gröt och annat gott.. Missa inte vår mini-julmarknad med ett antal UF företag som erbjuder den perfekta present till nära och kära. 

8.10 | Introduktion
Mats Gustafsson Waxler, VD & grundare | Wednesday Relations

8.15 | Har du koll på hur ni bäst tar hand om potentialen i era digitala investeringar inför 2024?
Niklas Roupé, CEO | BOMBAYWORKS
Magnus Corlin, Sr Partner Manager & Influencer | OPTIMIZELY

8.55 | Frågor och summering

9.00 - 9.30 | Julmarknad med UF företag och mingel

Målgrupp

Seminariet vänder sig till dig som arbetar inom marknadsföring, CRM, CX, digital transformation mm.

Platserna är begränsade så boka genast din plats i menyn till vänster!


Talare

Niklas Roupé

CEO | BOMBAYWORKS

Niklas är medgrundare och VD på Bombayworks, ett digitalt tillväxtkonsultföretag med 75+ anställda. Niklas roll är att föra digital tillväxt till kunder och att ge kollegor möjlighet att växa och leverera sitt allra bästa. Med en utbildningsbakgrund inom teknik och affärer hade han ett tydligt mål att börja sin karriär som konsult på Accenture där han tillbringade två år med att lära sig mycket men också inse att han ville driva sin egen agenda och forma sin egen arbetsplats. Niklas och hans medgrundare var då naiva nog att starta Bombayworks 2007.

Magnus Corlin

Sr Partner Manager & Influencer | OPTIMIZELY

Magnus har över 30 års erfarenhet inom områdena media, IT, finans, GDPR och sökmotorer. Magnus styrka är att jobba med samarbete, partnerskap och relationsbyggande – där teknik och människa i kombination - kan underlätta, spara och effektivisera verksamheter.

Mats Gustafsson Waxler

VD & GRUNDARE, WEDNESDAY RELATIONS

Mats grundade Wednesday Relations 2002 och har gedigen erfarenhet av marknadsföring, försäljning, digitala affärer och CRM. Mats har arbetat i ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning både i Sverige och internationellt. Tillsammans med Wednesday Relations har Mats utvecklat en stor mängd konferenser och seminarier inom ovan ämnen och är även en populär och erfaren moderator.

Julfrukostpartner


Optimizelys vision är att hjälpa våra kunder maximera sin digitala potential. Med vår ledande plattform för digitala upplevelser (DXP), skapar vi rätt förutsättningar för en optimerad kundresa över flera kanaler. Med moderna verktyg för innehållshantering, e-handel, personalisering och experimentering hjälper vi över 9000 varumärken som Electrolux, Toyota, 1177 Vårdguiden, LYKO, KLM och Santander skapa individuellt kundanpassade upplevelser som leder till ökade intäkter och minskade operationella kostnader.

Lägg till i kalender
Real Time Web Analytics