Externt frukostseminarium

Revolutionera kundupplevelsen

Revolutionera kundupplevelsen

Datum

7feb

Tid

07.30 – 09.30, frukost från 07.30, seminariet börjar 08.20

Plats

Svensk Digital Handel
Drottninggatan 56, Göteborg

Seminariet är fullbokat

Revolutionera kundupplevelsen

Maximera synergin mellan marknadsföring och handel för den ultimata kundupplevelsen.

Som konsumenter förväntar vi oss (än bättre kräver!) att varumärken snabbt anpassar sig efter våra skiftande behov, och att de använder innovativa lösningar för att skapa en relevant och personlig upplevelse i de digitala kanalerna. Företag, framförallt inom detaljhandeln, behöver snabbt anpassa teknologier och processer för att skapa bättre kundupplevelser. Varje procentenhet i ökad konverteringsgrad räknas.

Men det innebär även stora möjligheter för de företag som vågar överge traditionella kanaler och metoder för att skapa fler och bättre engagerande upplevelser, tvärs över kanaler.

Under detta frukosteminarum i samarbete med Svensk Digital Handel kommer vi gå igenom de nödvändiga steg som krävs för att ge dig de insikter som krävs för att skapa den ultimata shoppingupplevelsen.

Program

07.30 - 08.20 | Frukost

08.20 - 09.25 | Seminarium

Kundresan - vägen till en bättre kundupplevelse 

Kundinsikt är nyckeln till en bättre kundupplevelse. Genom att bättre förstå vem kunden är och kartlägga hur kundresan ser ut för olika kundgrupper/personas skapas förutsättningar att leverera en sammanhängande kundupplevelse i alla kanaler, såväl fysiska som digitala. Jerker Lundberg, sälj- och marknadschef samt senior strategikonsult på Fiwe, berättar om en modell för ”Customer Journey Mapping” som Fiwe har utvecklat för att kartlägga kundens olika steg genom köpresan med syfte att bättre förstå behov, brister och potential.

E-handel: Det är alltid personligt

E-handel handlar inte längre om transaktioner, utan om hela shoppingupplevelsen. Mårten Bokedal från Sitecore går igenom senaste rapporten från Vanson Bourne kring hur kundupplevelsen blir en allt mer viktig del av e-handel och hur du kopplar ihop emotionell marknadsföring med rationella transaktioner.

09.25 - 09.30 | Avslut & summering

Mårten Bokedal

Marketing Executive, Sitecore

Google native med passion för konverteringsoptimering. Hjälper företag att förena strategi med teknik för att skapa bättre kundupplevelser tvärs över kanaler.

Jerker Lundberg

sälj och marknadschef, Fiwe

Jeker är sälj- och marknadschef samt senior strategikonsult på Fiwe.

Datum: 7 februari, 07.30 - 09.30
Plats: Svensk Digital Handel, Drottninggatan 56, Göteborg
Kostnad: Gratis

Vid frågor kontakta Mårten Bokedal, , 076 777 37 47.


Anmälan är stängd då seminariet är fullbokat

Lägg till i kalender
Real Time Web Analytics