Wednesday Breakfast

Så bevisar du värdet på dina marknadskampanjer

Så bevisar du värdet på dina marknadskampanjer

Datum

20sep

Tid

08:00-09:00 Frukost och registrering från kl 07:30

Plats

Världskulturmuseet
Södra vägen 54

Pris

Kostnadsfritt

Så bevisar du värdet på dina marknadskampanjer

Som marknadsförare ställs du inför allt hårdare krav från ledningen att kunna visa på ROI och resultat på dina marknadskampanjer. Det räcker inte längre att bara titta på klicks, sidvisningar, besökare och nedladdningar. Har du dessutom flera kampanjer samtidigt i multipla kanaler kan det snabbt bli väldigt komplext och svårt att få översikt. Enligt rapporten 'State of Marketing' som nyligen genomfördes av Salesforce, har de som lyckats bäst börjat mäta sina kampanjer på ett betydligt mer sofistikerat sätt. 

På detta seminarium visar vi dig hur du med Salesforce och Datorama får ordning på uppföljning och analys av dina kampanjer, oavsett kanal. Dessutom visar Volvo Cars hur de använder verktygen för att skapa en bättre digital kundupplevelse.

För vem

Seminariet riktar sig till dig som arbetar i linjebefattning inom Marknad, Sälj, CRM, Customer Experience och Digital transformering. Seminariet är tyvärr inte öppet för branschkollegor till vår partner Salesforce. Tack för visad förståelse.

Program

07.30 | Registrering och frukost

08.00 | Introduktion Wednesday Relations 

08.05 | Så bevisar du värdet på dina marknadskampanjer

  • Innehåll från Salesforce State of Marketing-rapport
  • Vikten av att kunna följa hela kundresan & få en 360 graders vy
  • Hur Datorama kan hjälpa er att djupdyka kring analys av era kampanjer
  • Hur använder Volvo Cars Datorama och Marketing Cloud för att skapa en bättre kundupplevelse

08:55 | Avslut och summering

Talare

Frank Rombouts

Regional Sales Director Marketing Cloud @ Salesforce

Frank har en lång erfarenhet av att hjälpa företag att skapa en effektivare digital marknadsföringsprocess och kundupplevelse.

Dennis Blynov

Business & Marketing Transformation Lead EMEA @ Volvo Cars

Dennis har hjälpt en mängd företag att bygga strategier och tekniska lösningar för att skapa kundrelationer som bygger kundlojalitet på riktigt. Han har en bakgrund både från byråvärlden, ledande teknikföretag och leder nu ett förändringsarbete på Volvo Cars.

Frukostpartner

Salesforce hjälper företag att komma närmare sina kunder. Salesforce är världsledande inom customer relationship management, CRM, tack vare en plattform som utnyttjar den senaste teknologin inom molntjänster, sociala medier, mobil kommunikation, sakernas internet (IoT) och artificiell intelligens (AI). Med den kan företag av alla storlekar i alla branscher kommunicera med sina kunder på ett helt nytt sätt. Salesforce rankas som nummer ett på Forbes lista över världens bästa arbetsgivare. Tidningen har också åtta år i rad utsett Salesforce till ett av världens mest innovativa företag. För mer information se www.salesforce.com.

 

Real Time Web Analytics