Wednesday Breakfast

Så framkallar du känslor i din egenproducerade film för webb och sociala kanaler

Så framkallar du känslor i din egenproducerade film för webb och sociala kanaler

Datum

2feb

Tid

08.00 - 09.30, Registrering & frukost från 07.30

Plats

Berns
Näckströmsgatan 8, Stockholm

Pris

Kostnadsfritt

Detta frukostseminarium är för tillfället fullbokat.

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att ställa dig på väntelistan.
Vi återkommer då till dig så snart som möjligt om det blir platser lediga. 

Så framkallar du känslor i din egenproducerade film för webb och sociala kanaler

Phosworks regissör Robert Agius, Kristallenvinnare och stjärnan bakom ett flertal framgångsrika varumärkesfilmer, delar med sig av sina egna tips och idéer kring hur man enklast framkallar äkta känslor i film.

Seminariet riktar sig till dig som arbetar med marknadsföring och vill producera rörligt innehåll för webb och sociala medier. Under seminariet kommer du att lära dig mer om hur du ska tänka och vara personlig i din filmproduktion, samt hur man gör filmer intressanta och som skapar känslor. Inga förkunskaper krävs, men ett intresse för film och filmproduktion är ett plus i kanten.

För vem

Eventet är för dig som arbetar med marknadsföring, kommunikation, webbutveckling, sociala medier eller driver eget företag. Vid hög efterfrågan på platser kommer konkurrenter till vår verksamhet att plockas bort från besökslistan, tack på förhand för din förståelse!

Program

07.30 | Registrering och frukost

08.00 | Introduktion Wednesday Relations 

08.05 | Så väcker du känslor och gör filmer intressanta

08:35 | CASE STUDY

08:55 | Praktiska Hands-On tips

09:25 | Avslut och summering

Talare

Robert Agius

Regissör, Phosworks

Robban har över 20 års erfarenhet från mediebranschen, Film och TV-produktion. Han har producerat och regisserat TV- program och serier åt både SVT, TV4 och TV8 och belönats med en mängd film och TV-priser. Bland annat det prestigefyllda TV- priset "Kristallen" för TV- serien ”Buskul” i kategorin Bästa barn & ungdomsprogram år 2011. På Phoswork producerar och regisserar Robban rörligt innehåll till företag på både den svenska och internationella marknaden, allt från reklamfilmer till utbildningsfilmer för välkända företag. 

Frukostpartners

Phosworks Digital Ideas är idag en av Sveriges ledande byråer inom kommunikation med c:a 50 anställda. Genom att kombinera kompetenser inom strategi, rörlig media, design och teknik skapar vi affärsdrivande kommunikationsstrategier och digitala lösningar inom film och webb för ledande varumärken, exempelvis för ATG, Shimano, GE, Electronic Arts och Svenska Kyrkan. 

Real Time Web Analytics