Wednesday Breakfast

Så kan en 360 vy över din kund hjälpa dig att överträffa kundens förväntningar

Så kan en 360 vy över din kund hjälpa dig att överträffa kundens förväntningar

Datum

9feb

Tid

08.30-09.30, Registrering & frukost från 08.00

Plats

Berns
Näckströmsgatan 8, Stockholm

Pris

Kostnadsfritt

Så kan en 360º vy över din kund hjälpa dig att överträffa kundens förväntningar.

Vill du bygga en nära och personlig relation till dina kunder? Vill du kunna förstå deras tankar och deras drömmar?

För att överleva i dagens mobila och digitala affärsmiljö är det av yttersta vikt att du vinner dina kunders lojalitet och tillit. I en tid som präglas av en mångfalld av alternativa affärskanaler är det lättare sagt än gjort. Du behöver kunna hantera ett ständigt ökande antal av digitala och analoga kontaktpunkter tillsammans med en volymexplosion i kundinteraktioner, vilket gör det mycket svårt att kunna uppfatta varje enskild individs nuvarande förväntningar, kommande behov och framtida önskemål.

Ändå är det här information som du måste kunna hantera – ditt företags framtid hänger på det!

Under det här frukostseminariet kommer vi att gå genom de fundamentala stegen i att uppnå en djup kunskap om varje enskild kund och hur man sätter en 360º vy över kunden ”i arbete” i alla kontakttillfällen. Hur man blir personlig i sin kunddialog. Du kommer också att få höra om innovativa framgångsexempel från bank & försäkring, detaljhandel samt media.

För vem

Seminariet riktar sig till dig som arbetar i en linjebefattning inom marknad, sälj, customer experience & företagsledning. Seminariet riktar sig främst, men inte exklusivt, till företag inom bank, försäkring, detaljhandel samt media. Vid hög efterfrågan på platser kommer dessa företag prioriteras. Tack på förhand för din förståelse!

 

Program

08.00 | Registrering och frukost

08.30 | Vägen mot en 360º vy över kunden...och därefter.

Vad är det som krävs för att inte bara bygga en 360º vy över din kund utan även hur du gör den tillgänglig alla kundinteraktioner och hur det möjliggör en enheltlig och personlig kundupplevelse som harmoniseras över alla interaktionskanaler. Vad skall du tänka på och hur kommer man igång?

Marcus Nyman, Oracle

08.55 | Konkreta exempel från verkligheten

”360º vy över kunden”, ”single view of the customer” osv...vi har hört det ett bra tag nu. Och ändå är det knappt någon som gjort något. Eller?
Här kommer vi att berätta om ett antal innovativa exempel på framgångrika projekt där företag gått från tanke och ide till handling. Vi kommer att berätta om framgångsfaktorerna samt vilka effekter man redan har uppnått.

Oscar Englund, Oracle

09.15 | Frågor och diskussion

09.25 | Avslut & Summering


Detta får du med dig

  • Insikt i förutsättningarna för att bygga fundamentet för personligare relationer
  • Konkreta exempel på framgångsfaktorer från pågående projekt
  • Praktiska förslag på var och hur du börjar.


Talare

Marcus Nyman

Sales Director, Oracle

Marcus Nyman är skandinavisk försäljningschef för Oracles lösningar inom digital marknadsföring. Marcus har varit verksam inom marknadsföring under många år och har även etablerat ett antal företag för att assistera såväl B2C som B2B företag med deras marknadsföringsstrategier.

Oscar Englund

Customer Experience Cloud Specialist, Oracle

Oscar har flerårig erfarenhet inom IT-branschen med fokus på kundupplevelse. Med stort engagemang och nyfikenhet arbetar Oscar nära B2C-aktörer med att vägleda dem genom digitaliseringens framfart.        

Frukostpartner

Oracle har fler än 420 000 kunder och implementationer i fler än 145 länder och erbjuder en av världens mest kompletta, helintegrerad serie molnapplikationer, plattformstjänster och förintegrerade system. Läs mer om Oracle och vilka vi är.

Real Time Web Analytics