Wednesday Breakfast

Så kan gamification aktivera din målgrupp digitalt och skapa fler leads

Så kan gamification aktivera din målgrupp digitalt och skapa fler leads

Datum

20apr

Tid

08:00-09:00, Frukost och registrering från kl 07:30

Plats

Berns
Näckströmsgatan 8, 111 47 Stockholm

Pris

Kostnadsfritt

Så kan gamification aktivera din målgrupp digitalt och skapa fler leads

Dina kunders beteende har förändrats markant de senaste åren och hur de bygger upp intresset inför ett köp följer inte längre ett linjärt mönster. Det har aldrig varit viktigare att bemöta kunden med rätt budskap, i rätt tid och på rätt plats. Det gäller att vara relevant och om man misslyckas med det - då blir man slagen av de företag som lyckas, oavsett om det är en direkt konkurrent eller Amazon, Wish etc. 

Så hur säkrar du som företag att kunden kommer ihåg dig vid köptillfället, i en tid då konsumenterna lyssnar mer till influencers än varumärken och när de lägger en tredje del av sin tid online på sociala medier och inte minst att deras internetanvändning sker via mobila enheter? 

Under detta frukostseminarium kommer vi sätta fokus på hur du kan aktivera och engagera dina målgrupper med stor precision, hög frekvens och på ett meningsfullt vis. Vi vill därför introducera hur gamification som begrepp ska tas med i marknadsekvationen och därmed lägga grunden för ökad aktivitet bland dina målgrupper med målet att skapa större insikt, engagemang och ökad försäljning.

Program

07.30 | Registrering och frukost

08.00 | Introduktion Wednesday Relations 

08.05 | Så kan gamification aktivera din målgrupp digitalt och skapa fler leads - Martin Bjørn Madsen, Lead:Famly

08:55 | Summering och avslut

Detta får du med dig

  • Bra insikt i vad gamification ger till din marketing mix
  • Inspiration till hur du kan aktivera dina målgrupper på ett snabbt och meningsfullt sätt
  • Förståelse hur digitala spelkoncept stärker leads- och datainsamling
  • Hur spelmekaniken skapar stor awareness i målgruppen för ditt företag

För vem?

Seminariet riktar sig till dig som arbetar som marknadschef, digital manager, SoMe Manager, CRM och brand manager. Seminariet är tyvärr inte öppet för konkurrenter till vår partner. Tack för visad förståelse. 

Talare

Martin Bjørn Madsen

Managing Director, Lead:Famly

Martin har jobbat med digitala medier dom senaste 12 åren och har specialiserat sig i kundaktivering. Som VD för Lead:famly hjälper Martin många av dom stora skandinaviska varumärkena att förändras så att dem är relevanta för deras kunder.

Frukostpartner

Lead:famly är en ledande digital aktiveringsplattform där företag som HBO Nordic, Stena Line, If Försäkring, Santander, Arla och andra företag varje dag skapar högpresterande kampanjer. Med gamification som utgångspunkt får dessa företag starka förutsättningar för att skapa fler kvalitetsleads, aktivera och engagera sina målgrupper och samla värdefull kunddata. Lead:famly

Real Time Web Analytics