Wednesday Breakfast

Så marknadsför du via den intelligenta fakturan

Så marknadsför du via den intelligenta fakturan

Datum

2dec

Tid

08:00-09:00, registrering och frukost 07:30

Plats

Berns
Näckströmsgatan 8

Pris

Kostnadsfritt

Vad innebär fakturering för dig? En administrativ mardröm och ett nödvändigt ont eller en unik möjlighet till kontakt med kunderna?

För oss är svaret självklart och vi bjuder in dig att ta del av de möjligheter faktureringsprocessen bjuder på. Från affär till pengar på kontot.

Med sin eyetrackingteknik kan företaget Tobii mäta och förstå människors visuella uppmärksamhet och beteende, bland annat om hur man faktiskt tittar på sin faktura. Med eyetrackingtekniken kan man mäta vilken information som får mest uppmärksamhet och vilken effekt du som avsändare kan få av att variera fakturans utseende. Denna intelligens ställer krav på en flexibel faktureringsprocess, där möjligheten finns att kommunicera i multipla kanaler, och där de administrativa delarna automatiseras. Då kan du som fakturautställare ägna dig helt åt din kund och kommunikationens innehåll.  

För vem?

Seminariet vänder dig till dig som arbetar i linjebefattning inom marknad, CRM, data management, output management, ekonomi och affärsutveckling.

Program

07:30 | Frukost, registrering och test av Tobiis eyetrackingutrustning på plats

08:00 | Introduktion av Wednesday Relations

08:05 | Attention Economy - vad är det och vad betyder det för fakturan? 
            Ali Farokhian, Tobii Pro

08:20 | Hur ser ett fakturaflöde ut i en digital verklighet?
            Per Larsson, Parajett och Jonas Ahlberg, Billecta

08:55 | Summering och frågor

Talare

Ali Farokhian

Global Business Manager

Ali Farokhian är Global Business Manager för Tobii Pro Services. Ali arbetar internationellt med att utveckla kreativa eyetracking-metoder och tjänster inom Consumer och Shopper Insights som stöttar affärskritiska beslutsunderlag. Innan Tobii arbetade Ali som konsult på Ipsos och innan dess som projektledare på MarketWatch. Idag jobbar han med kunder som Google, Cloetta, P & G, Carlsberg, Oriflame, Ipsos, Absolut, Toyota, och Suzuki.

Per Larsson

Försäljningschef

Per Larsson är försäljnings - & marknadschef för Parajett sedan 2006. Han har tidigare jobbat som VD för IT-bolag, flygbolag och nyhetsbyråer. IT, i kombination med grafisk produktion, har varit Pers stora intresse de senaste 20 åren och han brinner för effektiv 1:1-kommunikation. Fokus ska ligga på att låta mottagaren bestämma vilken distributionskanal som skall väljas. Per älskar att se när man använder fakturan som bas för sin kundkommunikation, oavsett om det är fysiskt eller digitalt.

Jonas Ahlberg

VD

Jonas Ahlberg är grundare och VD för Billecta. Jonas är en process- och affärsorienterad affärsutvecklare och jobbar med att ifrågasätta etablerade arbetssätt och finna nya lösningar på vanligt förekommande problem inom fakturahantering. Genom sina tidigare arbeten, inom bland annat finansiering av infrastrukturprojekt och M&A, har Jonas samlat på sig mycket god förståelse för sambanden och processerna kring fakturering, bokföring och betalningar.

Frukostpartners

Tobii är världsledande inom eyetracking sett till global marknadsandel, ledande teknologi och patentportfölj. Eyetracking-teknologi gör det möjligt för en dator att veta exakt var man tittar. En eyetracker kan läsa av din närvaro, uppmärksamhet, fokus, sömnighet, medvetenhet eller andra mentala tillstånd. Denna information kan användas för att nå djupa insikter i konsumentbeteende eller för att utforma nya användargränssnitt för olika typer av produkter.

Parajett är ett privatägt grafiskt företag som levererar kompletta och skräddarsydda kommunikationslösningar i tryck och digitalt. Vi är idag en av Sveriges största producenter av fakturor och kan leverera effektivt i multipla kanaler. En förutsättning för detta är vår breda IT-kompetens. Vårt huvudkontor finns i Landskrona och vi har försäljningskontor i Göteborg, Oslo och Stockholm. Produktion sker förutom i Landskrona också i Oslo. Vi jobbar med en bred kundbas, t.ex. ICA, Skatteverket, Pensionsmyndigheten och OKQ8.

Billecta tillhandahåller en systemlösning som automatiserar hela fakturaflödet - från skapande av faktura till avstämning av inkommande betalningar och uppdaterad bokföring. Med hjälp av vårt kraftfulla WebAPI kan vi integrera med alla typer av moderna system, såsom affärs-, orderhantering-, CRM-, tidrapportering- och bokföringssystem.

 

Vill du göra ett seminarium med oss?

Läs mer om våra seminarier eller slå oss en signal: 08-642 21 90.

Real Time Web Analytics