Wednesday Breakfast

Så skapar du känslor i egenproducerad film för Sociala medier

Så skapar du känslor i egenproducerad film för Sociala medier

Datum

17maj

Tid

08:00-09:30 Frukost och registrering från kl 07:30

Plats

Berns
Näckströmsgatan 8

Pris

Kostnadsfritt

Detta frukostseminarium är för tillfället fullbokat.

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan för att ställa dig på väntelistan. 
Vi återkommer då till dig så snart som möjligt om det blir platser lediga. 

Så skapar du känslor i egenproducerad film för Sociala medier

Är du sugen på att producera egen film för er webb och sociala kanaler? Under detta frukostseminarium berättar Robert Agius hur man med enkla medel skapar engagemang, berör och väcker intresse i en film. Phosworks regissör Robert Agius, Kristallenvinnare och stjärnan bakom ett flertal framgångsrika varumärkesfilmer, delar med sig av sina egna tips och idéer kring hur man enklast framkallar äkta känslor i film.

Förra året var efterfrågan stor på platser till Robert Agius frukostseminarie och därför har vi valt att bjuda in till en favorit i repris. Seminariet riktar sig till dig som arbetar med marknadsföring och vill producera rörligt innehåll för webb och sociala medier. Under seminariet kommer du att lära dig mer om hur du ska tänka och vara personlig i din filmproduktion, samt hur man gör filmer intressanta och som skapar känslor. Inga förkunskaper krävs, men ett intresse för film och filmproduktion är ett plus i kanten.

Kommentarer från tidigare deltagare:

"Engagerad och personlig talare med 100% koll på ämnet samt en hel dos handfasta tips precis som utlovat. Helnöjd"

"Proffsigt, intressant, andvändbart och roligt!"

"Toppenbra. Väldigt pedagogiskt. Härligt att se lite inspirerande filmer också!"

För vem

Eventet är för dig som arbetar med marknadsföring, kommunikation, webbutveckling, sociala medier eller driver eget företag. Vid hög efterfrågan på platser kommer konkurrenter till vår verksamhet att plockas bort från besökslistan, tack på förhand för din förståelse!

Program

07.30 | Registrering och frukost

08.00 | Introduktion Wednesday Relations 

08.05 | Konkreta tips på hur du väcker känslor i film

08:35 | Case

08:55 | Praktiska hands-on tips

09:25 | Avslut och summering

Talare

Robert Agius

Regissör, Phosworks

Robban har över 20 års erfarenhet från mediebranschen, Film och TV-produktion. Han har producerat och regisserat TV- program och serier åt både SVT, TV4 och TV8 och belönats med en mängd film och TV-priser. Bland annat det prestigefyllda TV- priset "Kristallen" för TV- serien ”Buskul” i kategorin Bästa barn & ungdomsprogram år 2011. På Phosworks producerar och regisserar Robban rörligt innehåll till företag på både den svenska och internationella marknaden, allt från reklamfilmer till utbildningsfilmer för välkända företag.

Frukostpartner

Phosworks är en digital fullservicebyrå inom kommunikation med c:a 50 anställda på kontor i Stockholm, Uppsala, Los Angeles och Boston. Genom att kombinera kompetenser inom strategi, film, webb, 3D, design och teknik skapar vi affärsdrivande kommunikationsstrategier och digitala lösningar för ledande varumärken. Befintliga kunder är General Electric, Shimano, Electronic Arts, Fujifilm, CSN, SLU, ATG och Svenska Kyrkan.

Real Time Web Analytics