Wednesday Webinar

Så tar Account Based Marketing marknad och sälj till nästa nivå

Så tar Account Based Marketing marknad och sälj till nästa nivå

Datum

19maj

Tid

14.00-14.50

Plats

Online

Pris

Kostnadsfritt

Så tar Account Based Marketing marknad och sälj till nästa nivå

De flesta håller med om att sälj och marknad bör arbeta ihop. Ändå är många företag fast i det traditionella och får inte speciellt bra utväxling av samarbetet. Det är inte ovanligt att man arbetar i silos där marknad ansvarar för leadsgenerering och sedan lämnar över till sälj. Men är det verkligen det bästa arbetssättet?

Hur kan ni få bättre utväxling och ökad försäljning genom synkat fokus och samarbete? Marknad + sälj = 3.

Account Based Marketing (ABM) handlar om att marknad och sälj fokuserar på samma konton och arbetar ihop genom hela säljprocessen för att vinna fler affärer.

Detta får du med dig: 

  • Konkreta actions för att synka sälj och marknad och på så vis öka er försäljning.
  • Vad är ABM och varför är det så oerhört populärt?
  • Hur kommer man igång?
  • Hur kan ABM bidra till fler vunna affärer, kortare säljprocesser och större affärer?

Agenda

14.00-14.05 | Introduktion Wednesday Relations
Mats Gustafsson, Wednesday Relations

14.05-14.40 | Hur ABM tar marknad och sälj till nästa nivå för ökad tillväxt 
Christopher Strandell, Bisnode

14.40-14.50 | Frågor och summering
Mats Gustafsson, Wednesday Relations

Målgrupp 

Detta webinar lämpar sig bäst till dig som jobbar i en ledande position inom marknad eller sälj på B2B-företag. Webinariet är tyvärr inte öppet för konkurrenter till vår partner Bisnode.

Talare

Christopher Strandell

SENIOR SOLUTION MANAGER @ BISNODE

Arbetat med ABM i över 8 år som KAM och säljchef på Vendemore. Idag expert på ABM inom Bisnodes säljorganisation. Involverad i 100-tals ABM-projekt världen över. Brinner för att bryta status quo sett till sälj och marknad och få organisationer att förstå styrkan i en synkad approach. Många företag behöver inse att man hållit tillbaka sin försäljning genom att isolera och begränsa sin marknadsavdelning, det vill jag förändra.

https://www.linkedin.com/in/christopherstrandell/

Mats Gustafsson

GRUNDARE, CEO @ WEDNESDAY RELATIONS

Mats grundade Wednesday Relations 2002 och har gedigen erfarenhet av marknadsföring, försäljning, digitala affärer och CRM. Mats har arbetat i ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning både i Sverige och internationellt. Tillsammans med Wednesday Relations har Mats utvecklat en stor mängd konferenser och seminarier inom ovan ämnen och är även en populär och erfaren moderator.

Partner

Bisnode – Expert inom Smart Data. Vi möjliggör smarta beslut.

I en föränderlig värld fylld av digital information ser somliga utmaningar och begränsningar. Vi ser obegränsade möjligheter att hjälpa till. På Bisnode arbetar över 2 100 experter med att varje dag tolka, förädla och förstå data som ligger till grund för våra kunders affärsbeslut. Bisnode bidrar till att göra vardagen enklare och vi gör det genom att varje dag leverera tusentals beslutsunderlag till företag, myndigheter, kommuner och organisationer.

Vendemore har varit ett helägt dotterbolag till Bisnode i många år. Numera är Vendemore Bisnode. Kombinationen av Bisnodes expertis inom smart data och Vendemores nästan 15 år som specialist på Account Based Marketing, gör att vi nu kan stötta våra kunder genom hela säljprocessen. Account Based Marketing handlar om hur marknad och sälj kan arbeta smartare ihop mot sina viktigaste konton, där Account Based Advertising, d. v. s. riktad digital annonsering mot utvalda konton, är en viktig ingrediens. Säkerställ en digital närvaro samt rätt positionering hos era viktigaste konton. Nå ut och påverka alla beslutsfattare och påverkare för att stötta er säljorganisation.

Inom Bisnodes marknadssegment fokuserar vi på att adressera 3 st frågor:

  • Vilka kunder kan vi adressera? (förståelse för sin totala marknad)
  • Vilka kunder borde vi bearbeta? (mest sannolika att göra affärer med baserat på offline- och onlinedata)
  • Hur kan vi påverka dem? (ex Account Based Marketing)
Real Time Web Analytics