Wednesday Breakfast

Se dig själv med andra ögon

Se dig själv med andra ögon

Datum

21apr

Tid

08.00 - 09.30, Registrering & frukost från 07.30

Plats

Världskulturmuseet
Södra Vägen 54, Göteborg

Pris

Kostnadsfritt

Välkommen till ett frukostseminarium om Eye tracking: ett effektivt sätt att optimera sin marknadskommunikation och öka responsen på sin DR.

Eye tracking är en metod för att mäta och följa ögonrörelser och fokusområden. Detta görs med hjälp av avancerade kameror som spårar ögonrörelser med mycket hög noggrannhet. Denna information ger insikt i konsumenternas beteende och möjlighet att utforma marknadskommunikationen för bästa möjliga respons.

Under detta frukostseminarium kommer vi att få se exempel på hur man med små enkla förändringar i layouten kan säkerställa att huvudbudskapet märks och förstås.

För vem

Seminariet vänder sig till dig som arbetar i linjebefattning inom marknad, CRM, data management, output management, webb eller affärsutveckling. Branschkollegor till vår partner är inte välkomna. Endast fullständig anmälan godkännes.

Program

07.30  |  Registrering & frukost

08.00  |  Introduktion av Wednesday Relations

08.05  |  Smart marknadskommunikation i alla kanaler – allt enligt mottagarens önskemål

Per Larsson, Parajett AB

8.30  |  Eye Tracking - vad är det och hur fungerar det?

Jason McMillion, Need Insights AB

 08.45  |  Så utnyttjar tre välkända företag Eye tracking för att öka responsen i sin marknadskommunikation

Jason McMillion, Need Insights AB

09.15  |  Frågestund, avslut och summering

Därefter finns tid för dom som vill testa Eye tracking.

Talare

Per Larsson

Försäljningschef, Parajett

Per Larsson är försäljnings - & marknadschef för Parajett sedan 2006. Han har tidigare jobbat som VD för IT-bolag, flygbolag och nyhetsbyråer. IT, i kombination med grafisk produktion, har varit Pers stora intresse de senaste 20 åren och han brinner för effektiv 1:1-kommunikation. Fokus ska ligga på att låta mottagaren bestämma vilken distributionskanal som skall väljas.

Jason McMillion

CEO & Founder, Need Insights

Jason McMillion grundade bolaget Need Insights då han själv ville hitta en lösning för att kunna effektivisera både marknadsmaterial och webb. Jason är examinerad från KTH inom elektronik och ekonomi och arbetat i 20 år med optimering av webb och marknadsföring. Med över 10.000 eye tracking-tester har Jason och Need Insights gjort upptäckter som tydligt visar varför endast en bråkdel av företag lyckas nå igenom bruset och få konsumenterna att ta action.

 
Frukostpartners

Parajett erbjuder sina kunder effektiv kommunikation i både tryckt och digital form. Till de digitala kanalerna räknas bl.a. digitala brevlådor, e-fakturor, e-arkiv, e-post, och SMS. Vi tar därmed ansvaret för kundens hela kommunikation. Vårt huvudkontor finns i Landskrona. Vi har också försäljningskontor i Göteborg, Oslo och Stockholm. Produktion sker i Landskrona och Oslo. Parajett är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001. För mer information besök: www.parajett.se eller skicka e-post till:

Need Insights är ett svenskt och oberoende market research-bolag med kontor i Kista. Need Insights kärnkompetens består i att analysera komplex eye tracking-data och ge rekommendationer på hur man optimerar sin marknadskommunikation. Bland kunderna finns Skandia, Adtraction, Renault, VolksWagen, American Express, Zound Industries, Glossybox, Aller, Åbro, GfK, Svensk Direktreklam, 3, Canon och många fler.

 

Vill du göra ett seminarium med oss?

Läs mer om våra seminarier eller slå oss en signal: 08-642 21 90.

Real Time Web Analytics