Externt event

Self Service BI Roadshow – Malmö

Self Service BI Roadshow – Malmö

Datum

8nov

Tid

08.30 - 11.30, frukost och mingel från 08.00

Plats

Advectas kontor
Jörgen Kocksgatan 4, Malmö

Pris

Kostnadsfritt

Efter succén i våras där över 200 deltagare var på plats är det återigen dags för Self Service BI Roadshow. Nu önskar vi dig och dina kollegor varmt välkomna till denna inspirerande halvdag, där du får veta mer om hur ni lyckas med att införa Self Service Business Intelligence i er verksamhet/organisation.

Du kommer bl.a. att få lyssna till andra företags erfarenheter, ta del av olika modeller för införande och Self Service-governance samt få en jämförande beskrivning av marknadens mest innovativa teknologier. Vi kommer att belysa både möjligheter och utmaningar med att implementera en sådan kultur, metodik och IT-arkitektur.

Analysföretaget Gartner förutspår att över 50% av alla investeringar i system för beslutstöd är fokuserade på att skapa mer datadrivna organisationer. IT-funktionen kommer därmed få ökade krav på sig att på ett säkert sätt kunna hantera en sådan decentraliserad data-strategi.

Allt fler medarbetare har behov av att kunna analysera data utan att behöva vänta i dagar eller veckor på att IT-avdelningen skall göra den tillgänglig. I takt med att behovet växer behöver IT-ansvariga öka sin servicegrad utan att förlora kontrollen över användandet av känslig information. Under de senaste åren har det kommit nya innovativa teknologier som gör det möjligt att tillfredsställa båda dessa gruppers behov. Vi på Advectas har dessutom utvecklat en del metoder som stödjer detta arbete på ett effektivt sätt.

AGENDA 

08.00-08.30 Frukost och mingel
08.30-09.00 Self-Service BI – var står vi just nu (bakgrund, möjligheter, utmaningar och framtid)?– Fredrik Prien, Advectas.
09.00-09.25 Presentation och demonstration av BI-Search – Micael Jonsson, Advectas
09.25-09.50 Service- och Governance-modell för Self-Service BI – Thomas Svahn, Advectas
09.50-10.10 Mingel och förfriskningar
10.10-10.45 Demo av tekniker som stödjer Self-Service Data Preparation och Governance – Micael Jonsson, Advectas
10.45-11.15 Hur lyckades IF Skadeförsäkring med sin stora satsning på Self Service BI? – Pontus Sandgren från IF
11.15-11.30 Tips för hur man kommer igång med bl.a. en Self Service BI-implementation och datadriven kultur – Thomas Svahn, Advectas
11.30-12.15 Advectas bjuder på lunch

Säkra din plats idag till denna inspirerande halvdag, i våras blev alla sittningar fullbokade! 

Arrangör

Advectas har ett fokus – att leverera kundanpassade Business Intelligence-lösningar i världsklass. Sedan 2006 har Advectas levererat smarta och kraftfulla Business Intelligence-lösningar till Sveriges ledande företag. Att skapa insikt baserat på data är det enda vi jobbar med och vi har idag fler experter inom Customer- och business Intelligence samt Data Science än något annat konsultföretag i Norden. Advectas har stor erfarenhet av både strategisk rådgivning och teknisk utveckling i komplexa organisationer och våra uppdragsgivare sitter inom marknad, ekonomi, processutveckling och IT. I Sverige utgår vi ifrån våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kan läsa mer om oss på www.advectas.se

Real Time Web Analytics