Wednesday Breakfast

Smarta betalningslösningar anpassade efter kundens behov

Smarta betalningslösningar anpassade efter kundens behov

Datum

22okt

Tid

08.00 - 09.00

Plats

Online eller på plats
F7, Fleminggatan 7

Pris

Kostnadsfritt

Smarta betalningslösningar anpassade efter kundens behov

Idag är marknaden för betalningslösningar satt under stor förändring. Med nya betalningslösningar kommer kunden att kunna använda den lösning som är mest optimal för just den kunden, där och då. Vi är bara i början på hur det kommer att se ut med interaktivitet och våra smartphones.

Är du nyfiken på eller jobbar du med Output Management?
Detta event är en ögonöppnare och idespruta till framtidens interaktiva gränssnitt!

Program

07.30 | Registrering och frukost på plats (Ej online)

08.00 | Introduktion - online & på plats
Mats Gustafsson, VD och grundare @ Wednesday Relations

08.05 | Så ser KGM på nya betallösningar
Göran Lönndahl, styrelseledamot och grundare @ KGM

08.10 | Framtidens betalningslösningar - olika betalsätt passar olika kunder
Stefan Blomqvist, VD och grundare @ 21 Grams

  • Vi berättar om rörelserna inom betalningar och nya trender och möjligheter som uppstår med en omreglerad bankmarknad.
  • Redan idag kan du betala dina fakturor och erbjudanden på många olika sätt; giro, e-faktura, Kivra och Swish. Men vilka betalsätt passar vilka kunder, och när i kundresan? Vi har inte bara tekniken och kanalerna utan också goda insikter om hur du bäst kommunicerar med era kunder.
  • Vi visar på exempel på tjänster med Swish för både pappersburen och mobil kommunikation. Vi kommer också berätta mer om våra insikter och hur du kan öka din konvertering genom att hitta unika kombinationer av kanal- och kommunikationsval.

08.25 | Betalningslösningar, PSD2 och framtiden
Katarina Nordin, Head of Marketing - Nordics & Baltics @ Adyen

08.40 | Paneldiskussion kring smarta betallösningar
Moderator: Mats Gustafsson @ Wednesday Relations

I panelen
Göran Lönndahl @ KGM
Stefan Blomqvist @ 21 Grams
Katarina Nordin @ Adyen

08:55 | Frågor & avslut

Målgrupp 

Seminariet riktar sig till dig som arbetar med någon ledande befattning inom ekonomi, administration, marknadsföring, CRM eller affärsutveckling. Seminariet är inte öppet för konkurrenter till vår partner KGM.

Talare

Stefan Blomqvist

VD för och grundare @ 21grams

Stefan har mer än 20 års erfarenhet av affärsutveckling och internationell försäljning inom både fysisk och digital kommunikation samt mobila betalningar.

Katarina Nordin

Head of Marketing - Nordics & Baltics @ Adyen

I head up the marketing for Adyen in the Nordics & Baltics. Adyen is the technology company helping companies handle every part of a payment from that the consumer initiates a purchase to that the money is paid out to the merchant across online, mobile, and in-store channels. Customers include Facebook, Uber, Spotify, H&M, Telia and Elgiganten.

Göran Lönndahl

Grundare, tidigare VD, styrelseledamot @ KGM

Göran har 40 års erfarenhet av utdatadrift på nordisk basis och jobbat aktivt med digitaliseringen av administrativa rutiner (AR).

Mats Gustafsson

VD och grundare @ wednesday relations

Mats grundade Wednesday Relations 2002 och har gedigen erfarenhet av marknadsföring, försäljning, digitala affärer och CRM. Mats har arbetat i ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning både i Sverige och internationellt. Tillsammans med Wednesday Relations har Mats utvecklat en stor mängd konferenser och seminarier inom ovan ämnen och är även en populär och erfaren moderator.

Frukostpartner

När KGM startade 1982 såg kommunikationslandskapet helt annorlunda ut mot vad det gör idag. När behoven har förändrats har vi hjälpt våra kunder att anpassa sig och ta nya spännande steg framåt. Idag har vi därför stort förtroende hos våra kunder och är en uppskattad proaktiv partner. Omvärlden kommer hela tiden att möta nya problemställningar – och de tänker vi vara med och utveckla nya lösningar för.

Lägg till i kalender
Real Time Web Analytics