Summer Rooftop Afterwork & Inspiration

Summer Rooftop Afterwork & Inspiration

Datum

28jun

Tid

16.30 - 19.00

Plats

SAP Svenska AB / Urban Deli takterrass
Sveavägen 44 (Ingång SAP)

Pris

Kostnadsfritt

Summer Rooftop Afterwork & Inspiration

Wednesday Relations & SAP välkomnar dig till en sommar-afterwork! Vi börjar med ett besök i SAP´s upplevelsecenter där vi inspireras av innovationer för att optimera kundrelationer. Därefter beger vi oss upp till Urban Delis härliga takterrass med fantastisk utsikt över Stockholm. Där bjuds det på dryck, snacks & skönt häng.

Självklart hoppas vi på sol och värme, men tack vare Urban Delis nya fina glaspaviljong blir det en fantastisk AW oavsett väder. Välkommen! 

Agenda

16.30  Välkommen till SAP & Wednesday Relations afterwork
Registrering & ett glas bubbel i SAP´s lokaler.

16.35  SAP´s upplevelsecenter
Upplev SAP’s innovationer inom profilering, Big Data, Machine learning samt AI när det kommer till att optimera era kundrelationer.

17.10 - 19.00  Afterworken fortsätter upp på Urban Delis takterrass
Mingel, god dryck & snacks samt en fantastisk utsikt över Stockholm utlovas!

OBS! Viktigt att du kommer i tid (kl. 16.30) då vårt sällskap efter en kort intro kommer slussas vidare i huset. Det är alltså inte möjligt att ansluta sent. 


För vem

Eventet vänder sig till dig som arbetar i linjebefattning inom marknad, kommunikation, affärsutveckling och försäljning. Eventet är tyvärr inte öppet för branschkollegor till vår partner. Endast fullständig anmälan godkännes.

Begränsat antal platser, så anmäl dig så fort du kan!

Mer om SAP

SAP är världens ledande leverantör av affärssystem och stöder företag i alla storlekar världen över att förbättra sina verksamheter. I år har SAP tillsammans med Hewlett Packard Enterprise (HPE) öppnat portarna till ett helt nytt upplevelsecenter på Sveavägen 44 i centrala Stockholm. Mer information finns på www.sap.com/sweden.


Arrangörer

Real Time Web Analytics