Wednesday Breakfast

Telenors resa mot agilt arbetssätt

Telenors resa mot agilt arbetssätt

Datum

12okt

Tid

08.00 - 09.20. Registrering & frukost från 07.30

Plats

F7, Ljusgården, Stockholm
Fleminggatan 7, Stockholm

Pris

Kostnadsfritt

Telenors resa mot agilt arbetssätt

Dagens komplexa marknadsföringslandskap innebär ständigt ändrade förutsättningar och kräver att vi som marknadsförare kan anpassa oss och agera i ett allt högre tempo. Att applicera lean-startup-tänkande kombinerat med agila metoder inom marknadsföring är ett recept för framgång. Det är ett helt nytt angreppssätt som innebär att bygga en lärande kultur där ledarskap och arbetssätt radikalt förändras. 

På frukostseminariet kommer Recoordinate ge dig en introduktion till vad en agil transformation innebär för en marknadsavdelning, hur du kommer igång och hur du undviker fallgroparna.

Telenor håller just nu på att skala upp sin agila transformation både inom IT och Marknad/Consumer. Telenor kommer på eventet att presentera varför de valde att gå igång med sin transformation, nuvarande status och vad visionen är för organisationsstruktur och arbetssätt. Telenor kommer också att dela med sig av sina ”key learnings” såhär långt.

Program

07.30 - 08.00 Registrering & frukost

08.00 - 08.05 Introduktion Wednesday Relations

08.05 - 08.20 Introduktion Recoordinate

08.20 - 08.40 Agilt arbetssätt

  • Varför har lean startup och agila arbetssätt blivit populärt hos sälj- och marknadsavdelningar?
  • Vilket värde ger ett agilt arbetssätt?
  • Vilka förändringar krävs vad gäller teamarbete och ledarskap?
  • Hur kommer man igång?

08.40 - 09.10 Telenors transformation mot en agil marknadsavdelning

  • Varför gör vi en transformation?
  • Hur startade vi upp arbetet?
  • Vad är visionen?
  • Vad är status idag?
  • Insikter och lärdomar såhär långt

09.10 - 09.20 Frågor & avslut

För vem

Seminariet riktar sig till dig som arbetar i linjebefattning inom marknad, CRM, digital transformering, sälj och Customer Experience. Seminariet är tyvärr inte öppet för branschkollegor till vår partner. Tack för visad förståelse.

Talare

Linda Wetterborg

Head of Brand & Marcom, Telenor

Linda har lång bakgrund från olika ledarroller inom försäljning, marknadsföring och kundlojalitet i en bransch som karaktäriseras av stenhård konkurrens och extremt snabb förändringstakt. Idag ansvarar Linda för Sales & Marketing triben på Telenor där hon leder den agila transformationen inom området mot tuffa mål på såväl ökad brand liking, andel digital försäljning och employee branding.

Johan Svensson

Agil coach, Recoordinate

Johan Svensson är agil coach från Recoordinate. Han har jobbat med agil metodik under tio års tid både ur IT- och affärsperspektiv. Johan fokuserar idag på att hjälpa marknadsorganisationer att strukturera sina arbetsprocesser genom att implementera agil metodik och tankesätt.

Frukostpartner

Recoordinate AB är specialister på att utveckla och effektivisera organisationer, processer och system för att stödja marknadsföring, försäljning och kundservice. Vi bryter ner silos och skapar korsfunktionella team, för att säkra våra kunders tillväxt och lönsamhet genom att hjälpa dem att utveckla nästa generations datadrivna kundupplevelser.

Real Time Web Analytics