Wednesday Executive

The Experience Economy

The Experience Economy

Datum

18feb

Tid

Smålandsgatan 7

Plats

Konstnärsbaren
Smålandsgatan 7

Pris

Kostnadsfritt

The Experience Economy - Framtidens kundupplevelser

Kundupplevelser (Customer Experience) står högt på alla företags dagordning idag. Vi befinner oss i det vi kallar för ”The Experience Economy” och detta kännetecknas bl.a. av att era kunder är del av ert företags innovationsprocess och påverkar hur de vill interagera med er och era erbjudanden. För att kunna hävda sig i dagens affärsmiljö ser vi att allt större förväntningar riktas mot artificiell intelligens och smarta digitala gränssnitt. Företag tar höjd för att hantera allt större datamängder om sina kunder, tillämpa realtids analyser av datat för att därefter kunna presentera relevanta erbjudanden, i rätt ögonblick, och anpassa sin affärsmodell till en all mer mångsidig och serviceinriktad marknad. 

Men vilka är kraven som ställs på ett företag för att kunna ge kunderna ett holistiskt bemötande oavsett vilken kanal kunden väljer att använda sig av och oavsett var i kundresan hon befinner sig just där och då? Hur skapas digitala affärsmodeller som genererar värde för kunderna och bygger en grund för hållbar tillväxt? 

Som en del av en exklusivt utvald grupp får du chansen att diskutera utmaningarna, erfarenheterna samt förväntningarna runt detta aktuella ämne. I partnerskap med Oracle bjuder vi in dig för att, tillsammans med ett fåtal exklusivt utvalda ledare från svenska företag och organisationer, delta i en nätverksmiddag för att diskutera framtidens kundupplevelser. Detta event riktar sig till ledare och beslutsfattande personer som jobbar inom stora företag som Försäljningschefer, Kundservice-chefer, Onlinechefer, Marknadschefer, E-handelschefer, VD samt andra relaterade yrken. 

Program 

17.00 | Välkommen & drink

17.30 | Moderator presenterar kvällens program

Mats Gustafsson, grundare & VD, Wednesday Relations

17.35 | The Experience Economy 

  • Vilka är kraven som ställs på ett företag för att kunna ge kunderna ett holistiskt bemötande oavsett vilken kanal kunden väljer att använda sig av och oavsett var i kundresan hon befinner sig just där och då?
  • Hur skapas digitala affärsmodeller som genererar värde för kunderna och bygger en grund för hållbar tillväxt?

Sara Eklund, Director CX Strategy EMEA, Oracle

18.10 | Middag & gemensam diskussion

20:00 | Summering & avslut

Annika Javestad

Nordnet bank

"Ett mycket uppskattat event som bjuder på nya insikter, intressanta diskussioner och nätverkande"

Eva-Marie Klemi

nordea

"Spännande ämne, trevliga människor, god mat och kul nätverkande"

Talare

Sara Eklund

Director CX Strategy EMEA @ Oracle

Sara Eklund ingår i Oracle CX Strategi team i Europa och fokuserar på trendanalys och strategier runt go-to-market initiativ för kundupplevelser (customer experience). Sara är erfaren inom konceptuell design och strategier runt anpassning av CX-lösningar. Sara har tidigare arbetat inom den nordiska energibranchen med marknadsledarskap, affärs- och organisationsutveckling samt kundlivscykelhantering.

Mats Gustafsson

GRUNDARE & VD @ WEDNESDAY RELATIONS

Mats grundade Wednesday Relations 2002 och har gedigen erfarenhet av marknadsföring, försäljning, digitala affärer och CRM. Mats har arbetat i ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning både i Sverige och internationellt. Tillsammans med Wednesday Relations har Mats utvecklat en stor mängd konferenser och seminarier inom ovan ämnen och är även en populär och erfaren moderator.

Intresseanmälan

Executive partner

Transforming the way to do business
How customers interact with brands is changing. It requires companies to reimagine everything from marketing and sales strategies, to revenue models. Oracle has created a customer experience cloud platform that helps companies better understand who their customers are and how they interact with their brands. By using artificial intelligence companies can recognize key characteristics about their customers and instantly present them with highly personalized offers, tailored to their specific interests. And this at the precise moment when they’re most likely to buy.
The Experience Economy is here. Are you ready to dive in to it?

Real Time Web Analytics