Wednesday Breakfast

Tillbaka till framtiden

Tillbaka till framtiden

Datum

13okt

Tid

08.00 - 09.00 Registrering & frukost från 07.30

Plats

Världskulturmuseet
Södra Vägen 54, Göteborg

Pris

Kostnadsfritt

Tillbaka till framtiden

I en värld där digital kommunikation i multipla, dynamiska kanaler tycks dominera har den hederliga fysiska trycksaken åter blivit aktuell. Vi ger dig vår syn på hur du, oavsett kanalval, kan effektivisera  din kommunikation och kombinera fysiskt och digitalt för att öka konverteringen.

I detta unika samarbete möts den högaktuella trycksaken och den digitala kommunikationen – Parajett och Carma Marketing Hub delar med sig av sina spaningar. 

För vem

Seminariet vänder sig till dig som arbetar i linjebefattning inom marknad, CRM, data management, output management och affärsutveckling. Seminariet är tyvärr inte öppet för branschkollegor till vår partner. Endast fullständig anmälan godkännes.

Program

07:30 | Registrering & frukost

08:00 | Introduktion av Wednesday Relations

08:05 | Tillbaka till framtiden

  • Omnikanal och Marketing Automation: Vad betyder det egentligen? Vi reder ut begreppen.
  • Värdet av brevlådan är i fokus: Hur du blir relevant och effektiv med dina värdefulla utskick.
  • En plattform för all din kommunikation: från e-post till trycksak i en och samma Editor.
  • Möjligheter och utmaningar.

Per Larsson, Försäljningschef, Parajett
Fatima Ekekrantz, Sales Director, Compost Marketing

08.55 | Avslut och summering 

Detta får du med dig från seminariet

  • Inspiration
  • Kunskap
  • Trygghet
  • Affärsnytta

Talare

Per Larsson

Försälningschef, Parajett

Per Larsson är försäljnings - & marknadschef för Parajett sedan 2006. Han har tidigare jobbat som VD för IT-bolag, flygbolag och nyhetsbyråer. IT, i kombination med grafisk produktion, har varit Pers stora intresse de senaste 20 åren och han brinner för effektiv 1:1-kommunikation. Fokus ska ligga på att låta mottagaren bestämma vilken distributionskanal som skall väljas.

Fatima Ekekrantz

Sales director, Compost Marketing

Fatima har i sin roll som Sales Director på Compost Marketing varit med på den spännande resan att utveckla Carma Marketing Hub till den omni-kanalsplattform som erbjuds idag. Med sin gedigna kunskap vägleder Fatima kunderna i att våga hitta nya kanaler och göra dem till sina egna.

Frukostpartner

Parajett erbjuder sina kunder effektiv kommunikation i både tryckt och digital form. Vi tar ansvaret för kundens hela kommunikation, oavsett kanal. Vårt huvudkontor finns i Landskrona. Vi har också försäljningskontor i Göteborg, Oslo och Stockholm. Produktion sker i Landskrona och Oslo. Parajett är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001. För mer information besök: www.parajett.se eller skicka e-post till:

Carma Marketing Hub är en integrerad plattform för alla dina behov inom digital marknadsföring. Vi vet att marknadsföring idag handlar om att nå ut till rätt målgrupp i rätt kanal vid rätt tidpunkt – och vi tillhandahåller allt det du behöver för att genomföra och följa upp framgångsrika kampanjer.

Real Time Web Analytics