Wednesday Webinar

Webinar: Framtid och insikter inom digital B2B-handel 2020

Webinar: Framtid och insikter inom digital B2B-handel 2020

Datum

28apr

Tid

13.00-13.50

Plats

Online

Pris

Kostnadsfritt

Framtid och insikter inom digital B2B-handel 2020

Med en omvärld som drastiskt har förändrats bjuder vi in till ett webinar för att tala om digital handel för B2B-företag. För fjärde året i rad släpper Litium en rapport om hur B2B-företagens digitala handel ser ut i siffror. Under detta webinar kommer vi presentera resultatet från rapporten som genomfördes under november 2019 samt ge våra tankar om hur omvärlden med Covid-19 kan påverka framtiden för den digitala handeln inom B2B. Från studien går vi igenom vilka drivkrafter och utmaningar B2B företagen har framför sig. Vi kommer även att kika på de lärdomar och resultat som företag uppnått genom att digitaliserat sin försäljning samt ge tips på hur man skalar upp sin digitala affär.

Agenda

13.00-13.05 | Introduktion Wednesday Relations
Mats Gustafsson, Wednesday Relations

13.05-13.40 | Framtid och insikter inom digital B2B-handel 2020
Fredrik Hrdlicka, Litium & Håkan Nylander, Litium

13.40-13.50 | Frågor och summering
Mats Gustafsson, Wednesday Relations

Målgrupp 

Detta webinarium riktar dig till dig som arbetar med eller är nyfiken på digital handel inom B2B. Både för er som är i startgroparna och funderar på hur ni ska komma igång till de som redan har en väl fungerande digital satsning men vill ta nästa kliv och skala upp ytterligare. Exempel: Marknadschef, IT-chef, digital chef, ehandelschef, vd, strategi eller liknande. Webinariet är tyvärr inte öppet för konkurrenter till vår partner Litium. 

Talare

Fredrik Hrdlicka

Sales Manager @ Litium

Erfaren försäljningsledare med en demonstrerad historia av att arbeta i internetbranschen. Stark säljare med kompetens inom kravanalys, försäljning, e-handel, smidiga metodologier och IT-strategi.

Håkan Nylander

Chief Strategy Officer @ Litium

Bred erfarenhet inom strategi, internationell affärsutveckling och omvärldsanalys.

Mats Gustafsson

GRUNDARE, WEDNESDAY RELATIONS

Mats grundade Wednesday Relations 2002 och har gedigen erfarenhet av marknadsföring, försäljning, digitala affärer och CRM. Mats har arbetat i ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning både i Sverige och internationellt. Tillsammans med Wednesday Relations har Mats utvecklat en stor mängd konferenser och seminarier inom ovan ämnen och är även en populär och erfaren moderator.

Partner

Litium AB (publ) är en molnbaserad plattform för digital handel som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, Tingstad och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 5 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm.

Real Time Web Analytics