Skräddarsydda tjänster

Digitalisering är ett ämne som 2017 är på allas läppar. Sökordet har ökat dramatiskt på Google det senaste året. Vi möter många marknads- och CRM chefer som ser en utmaning i att ligga i framkant och kompetensutveckla sin personal. Andra högaktuella ämnen och där vi ser ett mycket stort intresse från våra medlemmar är Customer Experience, Customer Insight och Datadriven Marknadsföring.

Behöver ni utveckla och trimma kunskapen inom Marketing? Vi hjälper er ta fram en utvecklingsplan helt anpassad efter era behov. Vi levererar sedan efter planen. Vi blandar gärna deltagande i våra öppna kurser, konferenser och ERFA-grupper med helt företagsanpassade event för just er. Få nya ideer, tankar och erfarenheter. Bli inspirerade av andra företag, forskare och konsulter. Vinn över konkurrenterna - bli bäst i klassen. Vi hittar rätt personer från vårt nätverk att engarera i era aktiviteter.

Exempel på vad vi kan hjälpa er med: 

 • Rabatterade biljettpaket till konferenser, kurser och workshops
 • Paket för ERFA-deltagare
 • Anpassade kurser och workshops efter företagets specifika behov
  • Vi hittar rätt lärare i vårt stora nätverk
  • Relevanta praktikfall
  • Planerar kursinnehåll tillsammans med er
 • Företagsanpassade seminarier och konferenser
  • Vi tar fram ett riktigt bra program
  • Hanterar anmälningar
 • Intern ERFA-grupp för erfarenhetsutbyte
 • Konsulter och Interim Managers för att stötta i utvecklingsprojekt och/eller löpande arbete

Anton Fjällström

Head of Digital Insurance, Nordea Life Assurance Sweden

”Vi köpte ett biljettpaket med 10 biljetter med möjlighet att delta i alla de olika event som Wednesday Relations arrangerar. Både jag och mina kollegor på Nordea är väldigt nöjda och har uppskattat forum, seminarium, konferenser och kurser enormt mycket."

Ulrica Haraldsson

PROJEKTLEDARE, ICA SVERIGE AB

”Vi beställde en företagsanpassad kurs i ”Annonsering på Facebook och Instagram” av Wednesday Relations. Då vi är relativt erfarna användare var vi mycket noga med att nivån skulle vara rätt. Kursen, lärarna och Wednesday Relations uppfyllde våra förväntningar med råge. Vi är mycket nöjda och återkommer gärna med nya utbildningsbehov.”

Jag vill veta mer om skräddarsydda tjänster

Eller kontakta Mats Gustafssson via eller via telefon, 08-642 21 90

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics