Utveckla din Marknads/CRM/CX-avdelning tillsammans med oss!

Ser ni också stora utmaningar inom marknadsföring, Customer Experience och CRM? Är du beredd att bli bäst på kundrelationer och satsa på ditt team? Vi hjälper er gärna att ta nya ämnen och utmaningar vidare i er organisation. 


Vad kan vi hjälpa till med?

Inspirationsföreläsning

Energigivande presentation. Kanske på er interna kick-off eller på ert partner- eller kundevent? Exempel på ämnen:

Customer Experience is the new Loyalty
Kundlojalitet i en digital värld
✔ Marketing Automation
 Kundresan - Customer Journey Mapping
✔ Programmatic Marketing
Kreativitet, innovation och Martech 
Möjligheterna med ny teknik – AI for Marketing

Skräddarsydda utbildningar & kurser

Utbildningar och kurser för ert team på plats hos er. Välj att utgå från:

våra befintliga kurser och utbildningar. Läs mer här
 Exakt det ämne/område inom marknadsföring, CRM och CX som ni vill utvckla er inom

Utveckling och förändring

När ni bestämt er för att ta nästa kliv och lyfta ert arbete och medarbetare inom ett visst område, kan det vara ovärderlig hjälp att ta in en expert och erfaren konsult för workshop, projektledning och implementation. Exempel på områden:

CRM - Kundlojalitet
Marketing Automation
Customer Experience / Customer Journey Mapping
✔ Programmatic Marketing
✔ Content Marketing
✔ AI for Marketing and Customer Service
Konvertering

Eventpaket 

För dig som vill försäkra dig om att din marknadsavdelning kontinuerligt inspireras, utvecklas och nätverkar med andra företag i framkant. Ett Eventpaket kan innehålla följande och kan utnyttjas av vem som helst inom företaget under ett år (vi gör gärna ett specialpaket för dig och dina kollegor med exakt de antal biljetter ni vill köpa) :

10 st konferensbiljetter
4 st antal kursbiljetter (läs om våra kurser här)
2 st ERFA-gruppsdeltagande

Anton Fjällström

Head of Digital Insurance, Nordea Life Assurance Sweden

”Vi köpte ett biljettpaket med 10 biljetter med möjlighet att delta i alla de olika event som Wednesday Relations arrangerar. Både jag och mina kollegor på Nordea är väldigt nöjda och har uppskattat forum, seminarium, konferenser och kurser enormt mycket."

Ulrica Haraldsson

PROJEKTLEDARE, ICA SVERIGE AB

”Vi beställde en företagsanpassad kurs i ”Annonsering på Facebook och Instagram” av Wednesday Relations. Då vi är relativt erfarna användare var vi mycket noga med att nivån skulle vara rätt. Kursen, lärarna och Wednesday Relations uppfyllde våra förväntningar med råge. Vi är mycket nöjda och återkommer gärna med nya utbildningsbehov.”

Vill du veta mer?

Vi kommer gärna till dig på ett förutsättningslöst möte, där vi berättar mer om hur vi arbetar nära stora företag med deras kompetensutveckling. För mer information och boka ett möte, kontakta:
Mats Gustafsson, Grundare & VD, Tel 070 531 88 32,

Intresseanmälan

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics