Wednesday Breakfast

Digital transformation & Customer Experience with Artificial Intelligence

I en värld full av engelska buzz words finns det just nu inget som har mer fokus än Digital Transformation och Customer Experience. Det som driver på denna utveckling är kundernas förväntningar och den tillgänglighet av produkter och tjänster som bara är ett par klick bort.

I och med den digitala transformeringen görs stora investeringar som skall lösa olika utmaningar. Det grundläggande syftet är att hela tiden vara relevant och personlig i sitt budskap och möta kunderna där de finns och på så sätt öka kundupplevelsen. Detta är inte nödvändigtvis fel men kanske inte heller helt rätt – tänk om det finns ett smartare sätt som gör att ni kraftigt kan distansera er från era konkurrenter!

Ett annat buzz word som få människor egentligen vet hur det funkar är Artficiell Intelligens och hur det kan påverka digital transformation och customer experience.

Välkommen till en Wednesday Relations frukost där vi presenterar vad som är hjärtat i en digital transformering och vad som särskiljer digitala ledare från övriga. Givetvis kommer vi också att berätta hur ni med Artificiell Intelligens ökar både kundupplevelse och den egna effektiviteten. Slutligen kommer vi även berätta hur man kommer igång med sina AI-projekt enligt best practice.

Advectas är en certifierade IBM Business Partner och gör detta event i samarbete med IBM.

Tid och plats

Malmö, 19 oktober, kl. 08.00-09.30, Elite Hotel Savoy.
Göteborg, 20 oktober, kl. 08.00-09.30, Världskulturmuseet.

Stockholm, 17 november, kl 08.00-09.30, Berns. (5 platser kvar) Anmäl dig här
Stockholm, 17 november, kl 09.40-11.10, Berns. (3 platser kvar) Anmäl dig här

För vem

Seminariet riktar sig till dig som arbetar i linjebefattning inom marknad, sälj, CRM, Customer Experience och förändringsledning. Seminariet är tyvärr inte öppet för branschkollegor till vår partner. Endast fullständig anmälan godkännes.

Program

Tillfälle 1 startar 08.00 (registrering & frukost 7.30)
Tillfälle 2 startar 09.40 (registrering & frukost 9.10)

5 min | Inledning 

15 min | Hjärtat i digital transformation 

Digitalisering - finns det något bredare begrepp? Oavsett hur er satsning ser ut så är hjärtat detsamma, vi berättar vad det är och hur stor betydelse det har för en lyckad digital transformering.

15 min | Vad särskiljer digitala ledare? 

Vi berättar vad som utgör digitala ledare och hur de attackerar digitala möjligheter med ett annat strategiskt ”mindset” och nya affärsmodeller.

30 min | AI i kontexten av Digital Transformation och Customer Experience 

Artificiell Intelligens öppnar upp helt nya möjligheter för att förstå kunder och automatisera allt från analys till beslut och handling. Under detta pass berättar vi hur det fungerar och ger exempel på spännande tillämpningsområden.

20 min | AI-projekt best practice 

Hur identifierar vi möjligheterna? Hur kommer vi igång med våra AI-projekt? Vad krävs av oss och hur förändras befintliga affärsprocesser?

5 min | Avslut & summering

 

Detta får du med dig

  • Vad som är själva hjärtat i en digital transformation
  • Vad som utgör en digital ledare
  • Hur AI kan boosta digital transformation och företagens satsningar på customer experience

 

Talare

   

Mikael Ene

Affärsområdesansvarig Data Science, Senior Rådgivare inom Big Data, Analytics och Internet of Things

Mikael har över 10 års erfarenhet av Data Management, Business Intelligence och Data Science. Idag är Mikael ansvarig för affärsområdet Data Science på Advectas och fungerar även som strategisk rådgivare till företag vad gäller arkitektur för Big Data, Analytics och Internet of Things.

Peter Larsson

Manager, Analytics & Digitalization, Advectas

Peter har verkat inom området för AI, Predictive Analytics och ostrukturerad data i 15 år. Han har varit involverad i flertalet start-ups och entreprenörsbolag i rollen som affärsutvecklare, säljare och strateg.
2014 startade Peter upp Advectas satsning inom Data Science, ett affärsområde som idag består av ca 15 experter inom Data Science och Artificiell Intelligens.

Fredrik Prien

Business Development Manager, Advectas

Fredrik är i grunden statistiker och civilekonom och har arbetat med systemlösningar för analys och data management i över 30 år. Han har bland annat etablerat Cognos på den nordiska marknaden, under de senaste åren har han fokuserat på att hjälpa svenska bolag att förbättra sin förmåga genom att  arbeta med Customer Analytics.

John Karlsson

Data Scientist, Advectas

John har arbetat med prediktiv kundanalys åt retailbolag och spelbolag runt om i världen. Han har fokuserat på datadriven marknadsföring med insikter från Machine Learning. I dag hjälper han Advectas kunder att bli mer datadrivna.

Frukostpartner

Advectas har ett fokus – att leverera kundanpassade Business Intelligence-lösningar i världsklass. Sedan 2006 har Advectas levererat smarta och kraftfulla Business Intelligence-lösningar till Sveriges ledande företag. Att skapa insikt baserat på data är det enda vi jobbar med och vi har idag fler experter inom Customer- och business Intelligence samt Data Science än något annat konsultföretag i Norden. Advectas har stor erfarenhet av både strategisk rådgivning och teknisk utveckling i komplexa organisationer och våra uppdragsgivare sitter inom marknad, ekonomi, processutveckling och IT. I Sverige utgår vi ifrån våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kan läsa mer om oss på www.advectas.se

Plats, Datum och Tid
Stockholm 17 nov, 09.40 - 11.10 (Extra tillfälle) Stockholm 17 nov, 08.00 - 09.30
Anmäl dig här
Real Time Web Analytics