Information angående utbildningar med hänsyn till Covid-19.

Vi på Wednesday Relations följer uppdateringar och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Med hänsyn till de senaste restriktionerna om max 8 personer vid allmän sammankomst, har vi även anpassat oss därefter. Platserna i klassum har reducerats till max 6 st (exklusive lärare och representant från Wednesday Relations).

Våren och hösten 2020 med Covid-19 innebar stora förändringar. För oss på Wednesday Relations innebar det att vi bland annat ställde om alla våra utbildningar från klassrumsundervisning till distansutbildning. Vi arbetade hårt tillsammans med våra lärare för att säkerställa att kvalité, utbildningsprogram och pedagogik följde med och kunde överföras även på distans. Omställningen och våra genomförda distansutbildningar har mottagits mycket väl av deltagare, vilket vi är väldigt glada för.

Många längtar tillbaka till fysiska möten, medan efterfrågan på distansutbildningar fortfarande kvarstår. Därför har vi beslutat att vi vill erbjuda båda möjligheterna på samtliga utbildningar under hösten 2020 och även våren 2021. Du som vill gå en av våra utbildningar kan själv välja om du vill delta på plats i Stockholm eller på distans på hemmaplan. Mer information och priser för de olika typerna av deltagande hittar du på respektive utbildning. Läs mer om hur det går till här.

Vi håller oss självklart uppdaterade kring Folkhälsomyndighetens nuvarande och kommande rekommendationer. Om det kommer nya direktiv som påverkar en utbildning du anmält dig till, kommer vi informera om detta via mail eller telefon.

Varmt välkommen till våra utbildningar under 2021!

Om du har flera frågor kontakta eller på telefon +46 (0)73-320 70 99.

Uppdaterat: 2021-01-07

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics