Informationswebinar: Certified CRM & Loyalty Manager

På detta Wednesday Webinar får du en inblick i vår 5-dagars utbildning till Certified CRM & Loyalty Manager. Utbildningen är för dig som vill ha ett helhetsperspektiv på kundrelationsarbetet i en datadriven, digital värld. Du får med dig kunskap, strategier, inspiration från case, konkreta metoder och verktyg för att bygga kundrelationer i världsklass för ditt företag.

Certified CRM & Loyalty Manager
Aktuella startdatum:
 27 november 2018 & 13 mars 2019
Ordinarie pris: 39 900 kr exklusive moms

Erbjudande! Som deltagare på webinariet får du en exklusiv rabattkod till vår utbildning Certified CRM & Loyalty Manager som startar den 27 november. Ange rabattkod: VIP-LOYALTY vid anmälan för att få 5 000 kr i rabatt. Rabattkoden är giltig så länge det finns platser kvar eller fram tills 14 november och gäller endast på startdatumet 27 november. 

Läs mer om kursen här

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics