Talent lab söker Interimskonsulter inom CRM och datadriven marknadsföring

Vi söker dig som brinner för att optimera kundmötet och utveckla kundrelationer.

Beskrivning av tjänst
Det digitala kundmötet blir allt viktigare för företag att kunna leverera en konsekvent och positiv kundupplevelse. Möjligheterna är oändliga men ofta saknas resurser och kompetens för att kunna växla ut. Talent lab söker nu konsulter som vill arbeta med att utveckla kundmötet.

Du arbetar idag som kampanjprojektledare, kampanjtekniker, kommunikatör, analytiker eller som ledare/strateg inom CRM, Marketing Automation eller digital kommunikation. Du känner dig trygg i din kompetens och drivs av att ständigt förbättra och optimera kundmötet.

Som konsult hos oss blir du ”gigare”. Det innebär att du blir matchad till specifika uppdrag istället för att vara fast anställd på en position. Du får oftast längre uppdrag där du blir en del av teamet och bidrar med din unika kompetens.  
Vi erbjuder flexibla villkor där du kan välja hur mycket och när du vill jobba från tid till annan. Inom vårt lab kommer du även att få möjlighet att utvecklas inom din kompetens och samtidigt få ett nätverk. Hos oss kan du välja om du vill vara egen företagare eller om du vill vara anställd med en garanterad fast lön.          

Vid långsiktigt samarbete har vi också ett program för delägarskap i Talent lab.

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet utifrån din talang och någon form av vidareutbildning som skapat grunden till din kompetens. Du har ett starkt intresse för det digitala kundmötet och förstår komponenter och strukturer för att möjliggöra detta. Du är väl insatt och har erfarenhet i de nya verktygen inom marketing automation.

Om företaget
Talent lab är ett bolag inom Differsfären som tillgodoser interims konsulter för att optimera kundmötet och utveckla kundrelationer. Vi har resurser inom digital och datadriven marknadsföring, kommunikation, försäljning och affärsutveckling. Vi hyr ut chefer, specialister och experter som har hög kompetens och erfarenhet inom sitt område och som snabbt kommer in i din verksamhet och gör skillnad. Vårt kontor ligger centralt på Regeringsgatan i Stockholm. Läs mer om företaget här

Intresserad?
Kontakta :
Jens Pettersson 070-710 22 22
Kerstin Elvegård 070-782 24 00

Eller maila ditt CV till:

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics