Bemästra kaoset - förverkliga din vision om kundupplevelsen!

Kundupplevelsen blir en helt avgörande konkurrensfördel framöver. Men det är en lång väg att vandra innan högt ställda förväntningar från kunder och VD:ar uppfylls. Din förmåga att leverera bättre kundupplevelser hindras av svårtillgänglig och splittrad kundinformation. Först när komplett kunddata är tillgänglig för både medarbetarna och alla olika applikationer kan du komma i mål med dina initiativ för bättre kundupplevelser.

Läs "Mastering the chaos of customer experience" för att få tips om konkreta steg du kan ta för att bli redo.

I e-boken finner du:

  • Ett porträtt av en splittrad kundrelation - och en diagnos av vad som gick fel
  • Sju avgörande steg för att säkerställa att din organisation blir redo för att sätta kunden i centrum.

Språk: Eng

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics