Så tar Account Based Marketing marknad och sälj till nästa nivå

De flesta håller med om att sälj och marknad bör arbeta ihop. Ändå är många företag fast i det traditionella och får inte speciellt bra utväxling av samarbetet. Det är inte ovanligt att man arbetar i silos där marknad ansvarar för leadsgenerering och sedan lämnar över till sälj. Men är det verkligen det bästa arbetssättet?

Hur kan ni få bättre utväxling och ökad försäljning genom synkat fokus och samarbete? Marknad + sälj = 3.

Account Based Marketing (ABM) handlar om att marknad och sälj fokuserar på samma konton och arbetar ihop genom hela säljprocessen för att vinna fler affärer.

Språk: SVE
Längd: 50 min 

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics