Tio principer för datadriven marknadsföring!

Bättre leads och ökade intäkter med datadriven marknadsföring.

Vår bästa tid är nu! Det har aldrig varit mer spännande att jobba med marknadsföring. Digitala kanaler, sociala medier, mobilmarknadsföring, digitala fotspår överallt... Du samlar stora mängder data om dina befintliga och potentiella kunder. Som datadriven marknadsförare har du ett enormt ansvar gentemot dina kunder att använda data på rätt sätt. Samtidigt har du en fantastisk möjlighet att individanpassa erbjudanden och till och med förutse kundbeteenden och köpmönster. 

Läs "Ten Principles for Data-Driven Marketing" för att lära dig mer om hur du kan:
• Skapa en kultur för datadriven marknadsföring
• Hantera data som den strategiska tillgång den faktiskt är
• Snabbt förstå och reagera på kritiska nyckeltal

Påbörja inte ditt nästa stora marknadsföringsprojekt eller kampanj innan du läst den här e-boken!

Språk: Eng

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics