Webbdesign som gör skillnad 2022

Det tar bara en halv sekund för besökare att döma ut en webbplats. Ser den tillräckligt proffsig ut? Vill de läsa mer och verkar ditt varumärke intressant?

Om du vill ligga steget före konkurrenterna är rätt webbdesign ett måste när du marknadsför dig digitalt. Oavsett hur bra dina produkter eller tjänster är så kommer de inte att locka kunder om webbplatsens design är föråldrad eller svårnavigerad.

I denna e-bok berättar vi om de senaste trenderna inom webbdesign inför 2022, och hur du kan använda dig av dem för att skapa en upplevelse som är intressant för besökarna.

I vår e-bok får du reda på:

  • Vilka ledande trender som kommer att forma webbplatsdesign under 2022
  • Vad som gör en webbplats bra
  • Varför modern webbplatsdesign måste sätta användaren först
  • Varför det visuella innehållet är så viktigt för att webbplatsen ska bli framgångsrik

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics