Accigo söker en lösningsarkitekt inom CRM!

Vår syn på oss

På Accigo har vi valt att lägga allt ansvar och alla möjligheter hos oss själva, konsulterna. Vi väljer att inte ha hierarkier och chefer utan jobbar istället med vad vi kallar för ett kollektivt ledarskap. Hos oss är entreprenörsanda, driv och egna ambitioner lika viktigt som att gilla att jobba i team och vara del av ett större sammanhang.

Våra uppdrag är ofta omfattande i både storlek och komplexitet. För att leverera på bästa sätt jobbar vi därför i team av flera konsulter; vilket både kundleveransen och livet som konsult mår bra av. Dessutom får vi på köpet möjlighet att dela med oss av kunskap och erfarenheter med varandra. Vi vill utveckla dig som konsult och människa samtidigt som vi vill att du utvecklar oss som företag och arbetsplats. Vi kallar det ett växthus; både för oss och för dig!

CRM branschens härligaste team!

CRM-teamet, som är ett av Accigos sju affärsområden, består i dagsläget av 15 drivna och engagerade människor som på riktigt bryr sig om varandra och det vi gör om dagarna. I våra projekt arbetar med allt från små specifika lösningar till stora komplexa verksamhetssystem baserade på Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (CRM).

Vi har alla lite olika intressen, vissa tycker om att leda projekt medan andra vill utveckla och brinner för att lösa komplexa verksamhetsproblem med teknik. Oavsett profil har vi alla ett brinnande intresse för CRM och att göra våra kunder framgångsrika.

Vår nya kollega är en fena på CRM!

I rollen som lösningsarkitekt brinner du för att lösa tekniskt komplexa problem och designa lösningar som vidareutvecklar våra kunders affär. Du kommer att arbeta i projektteam nära våra kunder och kanske leder du även ett team av utvecklare. Samtidigt säkerställer du att den lösning vi levererar håller hög kvalitet och går i linje med kundens ambition. Om du har vilja och ambition att driva ett team av utvecklare i projekt kommer du att trivas i den här rollen hos oss!

Förmodligen har du arbetat någonstans mellan 5-10 år med utveckling eller arkitektur inom Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement (CRM) och under den här tiden byggt upp djup kunskap inom .Net, C# och SQL samtidigt som du har förmågan att lyfta blicken och kan se helheten både utifrån tekniken och verksamhetens behov. Du behärskar även det svenska språket flytande i både tal och skrift.

Fakta om Accigo

Accigo är värderingsstyrt och drivs av de 140 medarbetarnas ambitioner genom ett kollektivt ledarskap utan chefer. Här är alla med och påverkar, utvecklar och förbättrar!

Bolaget är medarbetarägt och har utsetts till Veckans Affärers Superföretag fyra år i rad!

Vi sitter i nya fina lokaler mitt emot Centralstationen i Stockholm med en solig takterrass som gjord för härliga luncher och after work!

Tipsa en vän om jobbet eller ansök här

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics