Vill du jobba med LensWays proffsiga CRM-team?

LensWay har genom att vara prisvärda, innovativa och moderna blivit Europas största onlinebutik för kontaktlinser och glasögon. Allt sedan starten år 2000 har vi med stor beslutsamhet strävat efter att visa hur kvalitet inte behöver kosta skjortan. Med snabba leveranser och förmånliga priser har LensWay också lett marknadsutvecklingen för kontaktlinser och glasögon i en mer rättvis och ärlig riktning. I dag ägs vi av det globala optikföretaget Essilor och verkar på sex olika europeiska marknader.

Lensway satsar på att utveckla sin kommunikation till befintliga kunder och vår ambition är att kunna ge rätt kommunikation, till rätt kund vid rätt tillfälle. Vi söker dig som har affärssinne, en nyfikenhet kring kundbeteenden och kundernas behov samt förmåga att tillämpa detta i en operativ och taktisk arbetsmiljö.

Vi söker en CRM Specialist med analytisk och flexibel natur. Du är en självklar teamplayer och när det hettar till är det bra om du är en självgående problemlösare. Noggrannhet, struktur och sinne för detaljer är en del av rollen och har du minst 2 års erfarenhet av att arbeta med CRM (e postmarknadsföring, SMS och ADR) kan du vara den vi söker. För rollen krävs kunskaper i kampanjhanteringssystem (exvis APSIS)

Det är meriterande om du har erfarenhet av Copyarbete och Webbdesign.

Rollen är ett föräldravikariat i 12 månader och vi ser gärna att du har möjlighet att tillträda rollen den 1 december.

Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering inklusive personlighets-, kapacitets- och färdighetstester under rekryteringsprocessen. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan nu.

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics