Säljorienterad VD Assistent till Wednesday Relations 

Vi söker dig som vill ha ett spännande arbete där högt tempo och stora utmaningar tillhör vardagen. Du kommer arbeta nära vår VD och grundare. Arbetsuppgifterna består av till stor del av försäljningsarbete med många externa kontakter både via telefon och mail. Du kommer vara delaktig i affärsdiskussioner med våra partners och kunder. Du kommer även vara engagerad i att kontakta möjliga talare till våra konferenser.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Stockholm.

Vi ser gärna att du har:

  • Stor egen drivkraft och lätt att få saker ur händerna
  • Mycket positiv attityd ”ingenting är omöjligt”
  • Bra förmåga och erfarenhet av att hantera samtal på telefon
  • Stort intresse av att utveckla din affärskompetens
  • Förmåga att hantera många arbetsuppgifter parallellt
  • Prestigelös inställning
  • Social kompetens, ödmjukhet och humor
  • Intresse av marknadsföring, försäljning och digitala medier
  • Mycket bra förmåga att hantera svenska språket i både tal och skrift
  • Bra förmåga att uttrycka dig på engelska

Wednesday Relations AB – Home of Professional Marketeers

Wednesday Relations anordnar över 60 events per år med huvudsaklig marknad i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är experter på att arrangera event och att ta fram intressant innehåll tillsammans med våra eventpartners. Mer information om Wednesday Relations hittar du på www.wednesdayrelations.org

Wednesday Relations som arbetsgivare

Vi är en liten organisation (idag 4 personer) där vi vill att du är delaktig i såväl helheten som i detaljer. Vår företagskultur baseras på egna initiativ, kreativitet, engagemang, professionell, kvalitet, att vara personlig och ödmjuk. Vi främjar en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö i ett nära samarbete mellan kollegor.

Stämmer du överens med vår önskade profil så vill vi väldigt gärna träffa dig och vi ser fram mot att få läsa din ansökan och ditt CV. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt och ansökan

Du söker tjänsten genom att skicka ett mejl med CV och personligt brev till . Referens att ange som ämne: ASSISTENT17.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Mats Gustafsson på tel. 070 531 88 32. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics