Praktik inom event och marknadsföring hos oss på Wednesday Relations

Vi söker dig som är noggrann och strukturerad och vill ha en spännande praktik/LIA-plats där högt tempo och stora utmaningar tillhör vardagen.

Vi ser jag gärna att du som söker:

 • Studerar Marknadsföring eller Event Management (eller liknande) på universitet, högskola eller någon form av YH-utbildning inom området. Praktikperioden bör ingå i din utbildning. 
 • Strävar efter att utvecklas såväl personligt som karriärmässigt
 • Har intresse för marknadsföring, försäljning och digitala medier
 • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på engelska och svenska
 • Social kompetens, ödmjukhet och positiv

Exempel på arbetsuppgifter under praktiken:

 • Publicering av event på vår site samt i sociala kanaler
 • Arbeta med marknadsmaterial, e-postutskick och andra digitala kanaler
 • Arbeta med planering och genomförande av seminarier, konferenser och kurser
 • Arbeta med uppföljningsarbetet efter konferenser, kurser och seminarier vilket innebär att göra och skicka utvärderingar till deltagare samt följa upp resultaten
 • Ha kontakt med våra kunder, partners och deltagare
 • Bjuda in gäster till våra Executive event

För rätt person finns det goda möjligheter till fortsatt arbete efter praktikperioden.

Om Wednesday Relations
Vi utvecklar marknadsförare och marknadsavdelningar i det senaste inom Digital Marketing, CRM, Customer Experience och AI inom Marketing. Vi arrangerar seminarier, konferenser, kurser och ERFA-grupper i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en liten organisation där du har möjlighet att vara delaktig i helheten såväl som detaljer. Vår företagskultur baseras på kvalitet, engagemang, ödmjukhet och professionalism. Vi främjar en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö och ett nära samarbete mellan kollegor. Vi har roligt på jobbet! Mer information om Wednesday Relations hittar du här.

Arbetsort: Stockholm
Välkommen med din ansökan! 

Intresserad? Skicka ett mail till  med ditt CV & personliga brev. 

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics